Lola Odusoga nauttii Suomen kesästä bikineissä – someseuraajat ihastuivat: "Olet sä aikamoinen"

1:06
Lola Odusoga pääsi näyttämään kokkaustaitojaan Kokkisodassa.

Lola Odusoga julkaisi upean kuvan, joka ihastuttaa somessa.

Vuoden 1996 Miss Suomi Lola Odusoga nauttii kesän viimeisistä hellepäivistä auringossa. Odusoga poseeraa julkaisemassaan Instagram-kuvassaan bikineissä ja auringonsäteet loistavat ex-missin kasvoille.

– Vaikka viikonloppuna olin aika paljon lätkähallissa, tänään on mun vuoro paistatella pitkästä aikaa auringossa vapaapäivänä, eli saa nautti, Odusoga kirjoittaa julkaisemaansa kuvaan.

Somessa ihastuttiin ex-missin kuvaan.

– Voutsi vou. Ihana olet.

– Olis vaan lämmin syksy niin hyvällä tuurilla pääsee vähemmillä hermokivuilla.

– Olet sä aikamoinen

Odusogan käyttää sosiaalista mediaa aktiivisesti, sillä se on myös hänen työtään. Odusoga kertoi heinäkuussa, että Instagram-tili on kaapattu, jonka vuoksi hänen piti perustaa uusi tili.

Moni Odusogan faneista seuraa edelleen kaapattua tiliä. Ex-missi pyysikin pari viikkoa sitten ihmisiä lopettamaan tilin seuraamisen.

– Joku muu omistaa nyt tämän tilin ja hän julkaisee sinne kuvia rahasta, aseista ja niin edelleen, Odusoga kirjoitti julkaisuun, jossa on kuva hänen kaapatusta tilistään. 

Hän huomauttaakin, että moni ei varmasti edes huomaa seuraavansa kaapattua tiliä, sillä sen uusi omistaja on vaihtanut tilin nimen. 

– Valitettavasti sen nimeä muutetaan todella usein. On ollut jo kymmenen eri nimeä. Jos sinulla on epäilys, niin voit käydä katsomassa merkityt kuvat ja ne ovat edelleen minun kuviani. 

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja