Loiri ja Vartiainen duetoivat Syksyn sävelessä

MTV3-kanavalla nähtävässä Syksyn sävel -kilpailussa nähdään useita upeita artisteja.

Syksyn sävel marssittaa estradille 12 huippuartistia keskiviikkona 30.10. klo 20.05 MTV3-kanavalla. Ohjelmassa nähdään Vesa-Matti Loirin ja Jenni Vartiaisen duetto. Syksyn sävelen hyväntekeväisyyskohde on tänä vuonna Uusi Lastensairaala 2017. Suoran lähetyksen juontavat Tanja Huutonen ja Mikael Konttinen.

Syksyn sävelen voittoa tavoittelevat Markku Aro, Muska Babitzin, Freeman, Milana Misic, Pate Mustajärvi, Neljänsuora, Ressu Redford & Jussi Vainio, Antti Railio, Kake Randelin, Virve Rosti, Stig ja Suvi Teräsniska.

Suvi Teräsniska osallistuu Syksyn säveleen kappaleella Täydellinen elämä.

– Kappaleessa pohditaan millaista on täydellinen elämä ylä- ja alamäkineen. Minun perusasenne on aina ollut positiivinen ja tykkään ajatella, että elämä on täydellistä sellaisenaan niin hyvineen kuin huonoineen asioineen. Omaan elämääni on mahtunut niin ikäviä kuin ihania juttuja ja sillä tavalla elämä on täydellistä. Olen onnellinen, Suvi kertoo MTV3.fille.

Stig on puolestaan innoissaan ollessaan mukana hyvän asian puolesta. Syksyn sävel -kilpailun tuotto menee uuden Lastensairaalan rakennusrahastoon

– Biisini Niks ja naks sopii mielestäni Syksyn säveleen kuin nyrkki silmään. Olen myös hyvä tekemään syysjuttuja ja itsellä on pieni lapsi, niin on mukava olla tekemässä hyvää, Stig puolestaan kertoo.

Pate Mustajärvi uumoilee kovimman vastuksen löytyvän kilpailun nuorimmasta osanottajasta.

– Biisi on mun soololevyllä ja ei tarvinnut kauaa miettiä, ettenkö lähtisi mukaan. Äärimmäisen hieno kattaus meitä artisteja ja hyvällä asialla, niin mahtavaa olla mukana. Suvi on varmasti kova vastus, Mustajärvi miettii.

Syksyn sävel kilpailukappaleet aakkosjärjestyksessä:

Anna tulta - Markku Aro

Aurinko - Neljänsuora

Kavereita vaan - Freeman

Niks ja naks - Stig

Nämä kyyneleet - Muska

Pirunpolkka - Pate Mustajärvi

Ruostunut ankkuri - Antti Railio

Suomalainen sisu - Kake Randelin

Sydän särkyy - Ressu ja Jussi

Tiedäthän mistä mut löytää - Milana Misic

Täydellinen elämä - Suvi Teräsniska

Ystävälle - Virve Rosti

Syksyn sävel nähdään kaksituntisena suorana lähetyksenä 30.10. klo 20.05 - 22.00 MTV3-kanavalla.

Tuloslähetys klo 22.40 - 23.00.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat