Loebistä yllättävä paljastus: "En halunnut Sebin vahvistavan asiaa"

Citroenin entinen tallipäällikkö Guy Frequelin on paljastanut, että Sebastien Loeb ei loukkaantunutkaan maastopyöräilyonnettomuudessa vuonna 2006.

Loeb joutui loukkaantumisen vuoksi seuraamaan sivusta kauden 2006 neljä viimeistä rallia. Julkisuuteen kerrottua "totuutta" Loebin turmasta oli hieman muunneltu, sillä Loebillä oli allaan moottorilla varustettu pyörä.

- Heti kun Seb oli kertonut minulle, mitä oli tapahtunut, ja alkoi puhua maastopyörästä, sanoin hänelle "älä pelleile minun kanssani". Hän älysi heti. Joten kerroin tallille ja Citroenin johtajalle Claude Satinet'lle, että kyseessä oli maastopyöräonnettomuus, vaikka tiesin täysin, ettei näin ollut. En kuitenkaan halunnut Sebin vahvistavan minulle, että hän oli loukkaantunut ajaessaan enduropyörällä, Frequelin kertoi maxrally.comin mukaan.

Frequelin ei moittinut Loebiä, vaikka sopimuspykälät kielsivät ranskalaispilotilta muut vaaralliset lajit kuten enduron.

- Siinä ei olisi ollut mitään järkeä. Pidin vain huolen siitä, että hän sai parhaan mahdollisen kirurgin, Frequelin sanoi.

Loukkaantumisestaan huolimatta Loeb vei lopulta mestaruuden yhden pisteen erolla Marcus Grönholmiin.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja