Liverpool yrittää uusia ikimuistoiset ihmeet – Real Madrid -tähti senttien päässä täydellisestä laukauksesta

Real Madridin Eduardo Camavinga koetteli Liverpoolin maalin ylärimaa avausjaksolla 0:23
Real Madridin Eduardo Camavinga koetteli Liverpoolin maalin ylärimaa avausjaksolla.

Real Madrid on kiinni Mestarien liigan puolivälieräpaikassa, kun neljännesvälierien toista osaottelua Liverpoolia vastaan on pelattu 45 minuuttia maalittomassa tilanteessa.

Avausosan Englannissa maalein 5–2 voittanut Real Madrid hallitsi hienokseltaan avausjakson tapahtumia, mutta toisin kuin avausosassa, maalivahdit loistivat molemmissa päissä kenttää.

Liverpool-vahti Alisson tarvitsi vajaan 20 minuutin kohdalla kuitenkin myös maalipuiden apua, kun hieman yllättäenkin Real Madridin avauskokoonpanoon noussut ranskalainen Eduardo Camavinga, 20, täräytti pallon poikkipuuhun.

Liverpool yrittää toistaa kevään 2019 ja 2005 temput, jolloin se nousi Mestarien liigan ratkaisuotteluissa Barcelonaa ja AC Milania vastaan kolmen maalin takaa-ajosta voittoon.

Illan toinen puolivälieräottelu Napoli-Frankfurt eteni tauolle kotijoukkueen 1–0-johdossa, kun kaikki kilpailut huomioiden 90 ottelua Napolille pelannut Victor Osimhen osui seuralle jo 50:nnen kerran.

Osimhen on nyt tehnyt tällä kaudella 28 ottelussa 22 maalia. Napoli johtaa otteluparia tässä vaiheessa yhteismaalein 3–0.

Ennen ottelua Napolin kaduilla nähtiin kannattajien ja poliisin välisiä rajuja väkivaltaisuuksia.