Mainos

Bottas toinen, uhrattu Räikkönen draaman jälkeen kolmas – näin käsittämätön Kiinan GP eteni

Formula 1 -kauden kolmas GP ajettiin sunnuntaina Kiinassa Shanghain radalla. MTV Sport seurasi kilpailua hetki hetkeltä. Draamaa ei kisasta puuttunut, Daniel Ricciardo oli ykkönen ennen Valtteri Bottasta ja Kimi Räikköstä

Kärjen tilanne: (suluissa varikkokäynnit)

1. Ricciardo (2), 2. Bottas (1), 3. Räikkönen (1), 4. Hamilton (1), 5. Verstappen (2)


Kello 10.51: Täysin käsittämätön kilpailu Kiinassa on takana. Mercedes otti johdon Bottakselle loistavalla taktiikalla ja Räikkönen uhrattiin täysin Vettelin voittotaistelun takia. Sitten tuli turva-auto, jonka Red Bull käytti loistavasti hyväkseen, kun Ricciardolle laitettiin pehmeät renkaat. Hän nousi kutossijalta kärkeen. Sitten Verstappen ajoi Vettelin päälle ja Räikkönen pomppasi kutossijalta kolmanneksi. Uskomatonta draamaa kertakaikkiaan.

Kello 10.50: Verstappen tulee neljäntenä maaliin, mutta Hamilton on niin lähellä, että Verstappen tippuu rangaistuksensa takia viidenneksi. Hamilton siis neljäs. Vettel on lopulta kisan kahdeksas. Alonson ohitus hänestä on tutkinnassa, joten tilanne voi vielä muuttua.

Kello 10.49: Perässä Valtteri Bottas kakkoseksi ja Kimi Räikkönen kolmanneksi! Ensimmäisen kerran tällä kaudella molemmat suomalaiset palkintopallilla!

Kello 10.49: Daniel Ricciardo tulee voittoon! Upea suoritus ja jättiyllätys!

Kierros 56/56: Viimeinen kierros alkaa! Bottas puolustaa jälleen ykkösmutkan miehekkäästi eikä Räikkönen saa ohituspaikkaa. 

Kierros 55/56: Vettelin auto on kärsinyt pahasti, Alonso tulee ohi ja työntää vielä saksalaisen ulos. Vettel on nyt kahdeksas.

Kierros 53/56: Räikkönen valittaa, että häneltä katoaa pito täysin, kun on Bottaksen auton lähellä.

Kierros 53/56: Verstappen tulee nyt sekoittamaan tätä touhua, hän on Räikkösen perässä. Mitähän tässä vielä käy.

Kierros 53/56: Ei vieläkään! Bottas puolustaa ykkösmutkaan aivan loistavasti, vaikka Kimi oli jo haistelemassa sisälinjaa.

Kierros 52/56: Räikkösellä on vaikeuksia saada tehokkaita uloslähtöjä mutkista. Eli näin hän ei pääse iskemään suorien päätteeksi.

Kierros 51/56: Verstappen myrskyää täyttä häkää, että saisi pidettyä nelossijansa vaikka saa aikasakkonsa. Hän on pian jo Räikkösen kannassa.

Kierros 50/56: Räikkönen pääsee takasuoralla jo aivan Bottaksen kantaan. Tuleeko pian yritys?

Kierros 50/56: Räikkönen on noussut aivan Bottaksen kantaan! Bottaksen toinen takarengas näyttää todella kuluneelta ja suomalaisten otatus on viimeisillä kierroksilla edessä.

Kierros 49/56: Hamiltonille ilmoitetaan, että hänen pitää pysyä 10 sekunnin sisällä Verstappenista. Hän vastaa, että tämä on näillä renkailla vaikeaa. Vettel on puolestaan jo nyt yli 10 sekuntia Verstappenia perässä, eli hän on lopputuloksissakin kilkkaajansa takana.

Kierros 48/56: Kärjen tilanne:
1. Ricciardo
2. Bottas +3,9
3. Räikkönen +5,4
4. Verstappen +8,8
5. Hamilton +10,8

Kierros 48/56: Verstappen nousee neljänneksi ohi Hamiltonin. Hamilton ei pahemmin vastarintaa tee, Verstappenin loppuaikaan lisätään siis 10 sekuntia. Vettel kärsi kovia kolhuja Verstappenin ääliömäisestä teosta, hän putosei seitsemänneksi.

Kierros 47/56: Red Bullin pomot näyttävät nyt neroilta. Ricciardo on nostettu taktisella ja ennen kaikkea nopealla ratkaisulla kisan kärkeen. Toistan: kuka olisi uskonut, että Ricciardo on ajamassa kisan voittoon.

Kierros 46/56: Verstappenille 10 sekunnin aikarangaistus. Täysin ansaittu rangaistus. Hän ajoi Vettelin kylkeen.

Kierros 46/56: Tällä hetkellä kaksi suomalaista on menossa palkintopallille, vaikka voitto näyttääkin karkaavan. Hamilton on neljäntenä yli kaksi ja puoli sekuntia Räikkösestä.

Kierros 45/56: Ja sitten tapahtuu kärjessä! Ricciardo tulee röyhkeästi ja väkisin Bottaksen ohi ja ottaa kärkipaikan! Ei voi Valtteri mitään. Harmin paikka, mutta Ricciardo on tämän päivän kunkku. Hän on noussut turva-auton jälkeen kuudennelta sijalta kärkeen.

Kierros 43/56: Käsittämätön kisa menossa! Verstappenille tulee vuorenvarmasti rangaistus. Täysin ääliömäinen teko. Vettel radiossa: Minun ei varmaan tarvitse sanoa mitään.

Kierros 43/56: Uskomatonta draamaa! Max Verstappen yrittää ohittaa Vetteliä ja ajaa kylkeen! Molemmat pyörähtävät ja Hamilton joutuu väistämään. Räikkönen tulee koko kolmikon ohi ja nousee kolmanneksi!


Kierros 43/56: Bottas on kisan kärjessä, mutta pehmeämmällä ja tuoreemmalla renkaalla oleva Ricciardo on jo alle sekunnin päässä.

Kierros 42/56: Daniel Ricciardo on aivan liekeissä! Hän tulee jo Vettelin ohi! Kuka olisi ennen kisaa uskonut, että Ricciardo tappelee tämän kisan voitosta!

Kierros 42/56: Verstappen tulee Hamiltonista ohi! Nyt yritys järkevässä ja oikeassa paikassa eikä nelinkertaisella maailmanmestarilla ole mitään vastaansanottavaa.

0:33

Kierros 41/56: Ricciardo tykittää kisan nopeimman kierroksen. Tässä alkaa olla kärkimies Bottaskin uhan alla!

Kierros 40/56: Mitäköhän Vettel ajattelee tällä hetkellä? Ricciardon vauhti on huippuluokkaa ja hän on noussut nopeasti entisen tallikaverinsa kantaan.

Kierros 40/56: Red Bullin vauhti on komeaa, Ricciardo on heti haastamassa Hamiltonia, ja menee ohi! Ei voi Hamilton mitään! Todella komeaa menoa Ricciardolta.

Kierros 40/56: Nyt on Räikkösellä paikka iskeä, Verstappenilla on likaiset renkaat. Mutta, riittääkö Kimin meno?

Kierros 39/56: Verstappen ajautuu radalta ulos! Hän haastaa Hamiltonia hölmössä paikassa, kaasu pohjassa ajettavassa mutkassa yrittää ulkokautta ja tila vain loppuu. Verstappen tippuu Ricciardon taakse, Räikkösen eteen.

Kierros 39/56: Verstappen haastaa Hamiltonia! Hamiltonin Mercedes lipsuu pahasti ja hollantilainen on aivan kiinni!

Kierros 38/56: Kärjen tilanne:
1. Bottas
2. Vettel +1,6
3. Hamilton +2,5
​​​​​​​4. Verstappen +3,2
5. Ricciardo +3,9
6. Räikkönen +5,7

Kierros 38/56: Bottas tekee loistavaa työtä! Ottaa hiljalleen lisää etumatkaa Vetteliin. Hamilton ei saa puolestaan Vettelin etumatkaa alle sekuntiin.

Kierros 37/56: Ei voi mitään, Ricciardo tulee vastustamattomasti Räikkösen ohi! Tuoreemmat ja pehmeämmät renkaat kääntyvät Ricciardon eduksi. Harmin paikka.

Kierros 37/56: Kyllä on Räikkösellä takaakin tekemistä, Daniel Ricciardo hyökkii jo sivulle. Hänellä on tautinen pito!

Kierros 36/56: Räikkösellä on nyt iskua! Hän haastaa jo Verstappenia takasuoran lopussa. Tästä on hyvä nousta neljänneksi!

Kierros 36/56: Gaslylle tulee 10 sekunnin aikasakko kolarin aiheuttamisesta.

Kierros 36/56: Bottas ehtii nykäistä turvallisen eron Vetteliin, ei uhkaa avausmutkassa. Hamilton on ihan Vettelin niskassa.

1:00

Kierros 35/56: Terävä uusintalähtö Bottakselta! Erittäin hienoa ammattimiehen työtä!

Kierros 35/56: Valtteri tekee kovasti töitä renkaiden lämmittämiseksi. Syke nousee!

Kierros 35/56: Hamilton valittaa, että renkaat ovat todella kylmät. Turva-auto tulee pois tämän kierroksen päätteeksi.

Kierros 34/56: Kärjen tilanne turva-auton takana:
1. Bottas
2. Vettel
3. Hamilton
4. Verstappen
5. Räikkönen
6. Ricciardo

Kierros 34/56: Vielä menee hetki, kierroksella ohitetut päästetään vasta nyt turva-auton ohi. Rata on jo saatu puhtaaksi.

Kierros 32/56: Nyt kävi Räikkösellä kerrankin tuuria. Hän sai ison eron umpeen ja nousi yhden sijan. Edessä on nyt Verstappen, mutta toisaalta Ricciardo perässä tuoreilla kumeilla. Mikä on sitten Verstappenin isku uusilla softeilla Hamiltonia vastaan?

Kierros 32/56: Turva-auto kerää joukon kasaan. Nyt on Bottas kovassa paikassa, sillä Vettel on näissä tilanteissa todella hyvä!

Kierros 31/56: Toro Rossojen osumasta on jäänyt paljon rojua radalle. Turva-auto radalle ja Red Bull reagoi nopeasti, Max Verstappen tulee hakemaan soft-renkaat ja samalla tavalla myös Daniel Ricciardo tuplastopilla. Räikkönen nousee Ricciardon ohi viidenneksi! Samalla Hamilton ottaa kolmossijan Verstappenilta.

Kierros 30/56: Toro Rossolla hölmöillään, Pierre Gasly ajaa suoraan tallikaverinsa Brendon Hartleyn perään. Gasly huutaa, että "mitä *****, hän sulki oven!"

0:42

Kierros 30/56: Bottas on saanut pientä hajurakoa Vetteliin. Ero on 1,2 sekuntia. Hidastuskuva näyttää, että Bottaksen oikeassa takarenkaassa on pientä kuoriutumista. Ei kai tämä vaan estä voittoa?

Kierros 29/56: Sauberin Charles Leclerc pyörähtää ja tuo ison määrän soraa radalle palatessaan. Tuoko se ongelmia kärkimiehille?

Kierros 28/56: Bottaksen haasto Räikköseen pari kierrosta aiemmin oli kyllä fantastinen teko! Nyt on tulikuuma tappelu käynnissä!

Kierros 28/56: Räikkönen tulee sisään ja hänelle laitetaan medium-renkaat alle. Kisa on sijoituksellisesti sulanut, palaa radalle kuudentena. Ricciardo on yli 10 sekunnin päässä edellä.

Kierros 27/56: Vettel on aivan Bottaksessa kiinni ja taistelee täydellä höngällä. Suomalainen puolustaa häikäisevästi!

0:42

Kierros 27/56: Hurja taistelu ensimmäisissä mutkissa! Räikkönen puristaa kaikkensa, mutta Bottas menee ohi. Räikkönen päästää Vettelin heti Bottakseen kiinni.

Kierros 26/56: Bottaksella on jo takasiipi auki ja hän ujuttautuu Räikkösen rinnalle. Ei pääse vielä ohi. Vettel puolestaan menee vähän pitkäksi.

Kierros 26/56: Bottas on jo aivan Kimin kannassa, menee pian ohi. Vettel puolestaan aivan Bottaksen perässä.

Kierros 24/56: Bottas lähestyy jatkuvasti Räikköstä. Vettel on puolestaan vain vähän reilun sekunnin päässä. Voittotaistelu on nyt Bottaksen ja Vettelin välinen. Räikköstä käytetään nyt tulppana Vettelin eduksi.

Kierros 23/56: Kärjen tilanne:
1. Räikkönen (ei stoppia)
2. Bottas +5,7
3. Vettel +6,8
4. Verstappen +12,9
5. Hamilton +15,1
6. Ricciardo +19,9

Kierros 22/56: Räikkönen pysyy edelleen radalla ja nyt alkaa jo vaikuttaa siltä, että suomalainen uhrataan Vettelin voittomahdollisuuksien edessä. Jos Kimi ei tule heti sisään, hän tippuu todennäköisesti kuudenneksi, jopa Daniel Ricciardon taakse.

Kierros 21/56: Vettelillekin siis medium-renkaat. Mutta nyt voiton avaimet ovat Bottaksella, hän on reilun sekunnin edellä. Räikkönen toki vielä tässä kohtaa ykkösenä, mutta hän tulee pian varikolle ja Bottas on ykkösenä. "Loistavaa työtä!" Bottasta kehutaan radiossa.

0:47

Kierros 21/56: Ja näin käykin, Vettel tulee sisään, mutta ei riitä! Bottas nousee Vettelin edelle! Loistava taktiikka Mercedekseltä, Bottas ajoi huiman kierroksen uusilla renkailla ja nousee kisan voittotaisteluun!

Kierros 20/56: Mercedekset näyttävät, että Ferrarin on pakko mennä varikolle, kierrosajat paranevat huomattavasti.

Kierros 20/56: Seuraavalla kierroksella Bottas sisään! Hyvä stoppi ja mediumeilla suomalainen takaisin radalle. Ferrarit nyt kaksoisjohdossa, mutta stopit tekemättä. Bottas palaa kolmantena radalle.

Kierros 19/56: Hamilton tulee varikolle! Hänellekin mediumit alle. Hamiltonille viestitettiin, että hänen pitää tehdä päinvastoin kun Räikkönen. Kun Kimi jatkaa, Hamilton kurvaa varikolle. Hänelle pikaisesti mediumit alle ja takaisin radalle.

Kierros 18/56: Red Bull sähäkkänä! Verstappen tulee varikolle, ja Ricciardo sisään samalta kierrokselta! Molemmille ultrasoftien tilalle mediumit ja kyllä näillä mennään maaliin saakka. Se on pakko olla tavoite, jollei tule turva-autoa tai muita yllätyksiä.

1:17

Kierros 18/56: Tähän mennessä päivän onnistuja on Williamsin Lance Stroll, joka lähti sijalta 18 ja nousi heti startissa kuusi sijaa. Nyt hän on yhdeksäntenä.

Kierros 17/56: Grosjean tulee renkaidenvaihtoon, ultrasoftien tilalle mediumit. Pääseekö jopa maaliin saakka?

Kierros 17/56: Hamilton ilmoittaa, ettei pääse lähemmäs Räikköstä. Hän kokee, että suomalainen hidastaa hänen menoaan, mutta perässä pysyminen on silti haastavaa.

Kierros 16/56: Tilanne kärjessä on hyvin staattinen, erot kasvavat hiljalleen:
1. Vettel
2. Bottas +3,4
3. Verstappen +9,7
4. Räikkönen +12,6
5. Hamilton +14,1

Kierros 14/56: Hamilton raportoi tärinää autossaan, veikkaa syyksi renkaita. Radiovastauksessa syyksi veikataan renkaisiin tarttunutta roskaa, eli tilanteen pitäisi helpottaa.

Kierros 12/56: Mielenkiintoinen varikkokäynti, Force Indian Esteban Ocon sisään, hän vaihtaa soft-renkaiden tilalle uudet softit. Eli kahden pysähdyksen taktiikka on tulossa. Hän sai useamman viestin ennen stoppia, joissa kehotettiin painamaan kaikki likoon.

Kierros 12/56: Kärjen tilanne:
1. Vettel
2. Bottas +3,0
3. Verstappen +8,1
4. Räikkönen +10,4
5. Hamilton +12,0

Kierros 11/56: Ensimmäinen varikkostoppi, Brendon Hartley tulee vaihtamaan ultrapehmeät renkaat mediumeihin. Alkaako pian isompi kuhina?

Kierros 10/56: Hamilton kommentoi starttia radiossa: "Anteeksi että menetin sijan, Kimi oli aika aggressiivinen."

Kierros 9/56: Grosjean jatkaa valittamistaan. Hän sanoo, ettei Magnussen pääse karkuun ja oma ajo kärsii likaisesta ilmasta. Tiimi kehottaa vain huolehtimaan renkaista, mikä ei Grosjeanin mukaan ole helppoa, kun tanskalainen on aivan edessä.

Kierros 9/56: Tilanne kärjen takana:
6. Ricciardo
7. Hülkenberg
8. Sainz
9. Magnussen
10. Grosjean
11. Alonso
12. Ocon

Kierros 8/56: Verstappen alkaa jo jäämään Bottaksen kelkasta, ero on neljä sekuntia. Kimi ei kuitenkaan pääse haastamaan Verstappenia.

Kierros 7/56: Kilpailu on edennyt melko seesteisesti. Nyt Bottaksen pitäisi pysyä Vettelin vauhdissa, että ohittaminen varikkostopeilla olisi mahdollista.

Kierros 6/56: Haas-talli käskee Romain Grosjeania päästämään Kevin Magnussenin edelleen, koska Magnussenilla on kovemmat ja elinvoimaisemmat renkaat. Grosjeanin vastaus: "*****, tämä on vasta kuudes kierros!" Magnussen pääsee kuitenkin ohi.

Hidastuskuva näyttää vielä selkeämmin, Räikkönen joutu nostamaan jalkaa kaasulta ensimmäiseen mutkaan tullessa Vettelin peittämisen takia.

Katsomo-video ei ole saatavilla


Kierros 5/56: Bottas on saanut paremmin juonesta kiinni, tavoittaa Vetteliä ensi kerran.

Kierros 5/56: Kärjen tilanne:
1. Vettel
2. Bottas +2,2
3. Verstappen +4,4
4. Räikkönen +5,6
5. Hamilton +7,1

Kierros 4/56: Vettel on edellisellä kierrokella 0,6 sekuntia Bottasta nopeampi. Verstappen ei pääse Bottaksen lähelle, mutta Räikkönenkään ei saa annettua hänelle painetta. Hamiltonin paine puolestaan Räikköseen on rauhoittunut.

Kierros 2/56: Maaliviivan kohdalla Vettelin etumatka Bottakseen nähden on jo kaksi sekuntia.

Kierros 2/56: Vettel pitää kärkipaikkansa vaivoitta ja näyttäisi vetävän eroa Bottakseen. Vettelin lähtö ei ollut missään nimessä hyvä ja hänen peittelynsä maksoi Räikköselle raskaasti. Verstappenin etuna ultrasoft-renkaat lähdössä.

Kierros 2/56: Max Verstappenilta kovaa tekstiä radiossa. "Nähdään ***** myöhemmin poika!" Vastaus on rauhoitteleva: "Okei Max, rauhoitu!"

0:22

Kierros 1/56: Räikkönen on pulassa myös Hamiltonin kanssa.

Kierros 1/56: Max Verstappen hyökkää loistavasti, ensin ohi Hamiltonista ja sitten on Räikkösen vuoro. Kimi putoaa ensimmäisen puolikkaan kierroksen aikana kaksi sijaa. Bottas upeasti toisena!

Kierros 1/56: Räikkösen lähtö näytti hyvältä ja Vettel peitti rajusti. Räikkönen kuitenkin joutui päästämään Bottaksen ohitseen! Aivan kuten viime viikolla.

Katsomo-video ei ole saatavilla


Kello 09.13: Startti tapahtuu!

Kello 09.12: Kärkikymmenikön ulkopuolella vain Hartleylla ultrasoftit renkaat startissa. Tallikaveri Gaslylla medium, kaikilla muilla soft. Sijoilla 5-10 olevat kuljettajat siis ultrasofteilla ja kärkinelikko softeilla.

Kello 09.10: Autot liikkeellä, lämmittelykierros on käynnissä! Eli parin minuutin päästä nähdään millainen rytinä tiukassa avausmutkayhdistelmässä nähdään.

Kello 09.07: Lewis Hamilton kyselee tiimiradiossa säätömuutosten eroja hänen ja Valtterin välillä. "Hän on tyytyväinen autonsa balanssiin, hän pitää säädöt tällaisina", Hamiltonille kerrotaan. Brittikuski veikkailee, että vasen takarengas tulee olemaan kovilla tänään. "Olen erittäin yllättynyt että ajamme tänään yhdellä stopilla", hän toteaa. Onko tämä vain hämäystä muille?

Kello 08.55: Kisan alkuun on vartti, ilman lämpötila on 18 astetta ja radan lämpötila 39 astetta. Eli olosuhteet ovat täysin erilaiset kuin eilisessä aika-ajossa. Myös tuulen suunta on muuttunut eilisestä.

Kello 08.45: Jos Hamilton ajaa tänään pisteille, hän ottaa pisteputkiennätyksen Kimi Räikköseltä nimiinsä. Jaettu ennätys on tällä hetkellä 27 perättäistä kisaa pisteillä.

Kello 08.40: Varikon portti on auki, autot saavat lähteä kohti lähtöruudukkoa!

Kello 08.35: Rengastoimittaja Pirellin mukaan nopein kisataktiikka tänään on hieman yllättäen kahden stopin taktiikka. Pirellin mukaan kaksi stinttiä ultrasofteilla renkailla ja yksi stintti medium- tai soft-renkailla. Tämä ei siis ole mahdollinen Ferrarilla eikä Mercedeksellä, kun molemmilla on kisan alussa soft-renkaat.

Pirellin mukaan myös yksi stoppi voi olla nopea, alkuun 21 kierrosta softeilla ja loppuun 35 kierrosta mediumeilla. Tämä on kärkinelikon todennäköisin taktiikka.

Räikkösellä ja Vettelillä on käytettävissä yhdet uudet mediumit, yhdet uudet ja käytetyt softit sekä kolmet käytetyt ultrasoftit. Bottaksen ja Hamiltonin varastoista löytyvät yhdet uudet mediumit, kahdet käytetyt softit sekä yhdet uudet ja kahdet käytetyt ultrasoftit.

Kello 08.30: Kiinan kilpailu ajetaan Shanghain kansainvälisellä moottoriradalla. Rata ib 5,451 kilometriä pitkä ja tänään ajetaan 56 kierrosta. Ensimmäinen kilpailu radalla ajettiin vuonna 2004 ja virallinen kierrosennätys 1.32,238 on samalta vuodelta Michael Schumacherin nimissä. Vettel ajoi eilen nopeimman Shanghain radalla ajetun kierroksen, 1.31,095.

Kello 08.25: Millainen mies sadannen kisansa ajava Bottas on esimiehen silmin? Williamsilla vuosia Bottaksen kanssa työskennellyt Rob Smedley kertoo:

2:46

Kello 08.20: Alle tunti kisan alkuun, varikolla on perinteisen kiinalainen meininki:

Kello 08.00: Valtteri Bottaksella on juhlakisa, sadas GP tänään! Ja tunnelma on kohdillaan, hän kertoi tuntemuksensa C Morelle ennen kisan alkua:

2:48

Kello 07.52: Räikkösen leirissä tunnelma on kohdallaan, näin kertoi hänen asioidenhoitajansa Sami Visa C Morelle:

0:48

Kello 07.50: Räikkönen on siis heti voittokamppailussa Vettelin kanssa. Hän vastasi eilen C Morelle, saako taistella tallikaveriaan vastaan vapaasti.

Kello 07.33: Vettel katkaisi eilen Mercedeksen kuuden vuoden paaluputken Kiinassa. Mercedes on voittanut myös neljä edellistä kisaa Kiinassa, meneekö sekin putki poikki?

Kello 07.30: Suuri huomio kiinnittyy tänään renkaisiin: Ferrarit ja Mercedekset lähtevät liikkeelle pehmeillä renkailla, loput kärkikymmenikön kuljettajat ultrasofteilla. Ultrasoftit eivät ole toimineet Mercedeksellä, joten varikkotaktiikka on tänään ratkaisevassa osassa. Käyttävätkö Ferrari ja Mersu pehmeimpiä renkaita lainkaan?

Kello 07.30: Kilpailuun lähdetään suomalaisittain mielenkiintoisista asetelmista, kuten tapoihin kuuluu. Kimi Räikkönen hävisi niukasti paalutaistelun Sebastian Vettelille ja on haastamassa tallikaveriaan voittotaistelussa. Takaa Ferrareiden kimppuun hyökkäävät Valtteri Bottas ja Lewis Hamilton, joten kahden kärkitallin voittotaistelu on tänään todella tiukka.

Kello 07.30: Tervetuloa liveseurantaan!

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.