SaiPa hiljensi äänekkään saksalaisyleisön – CHL-kausi käyntiin vierasvoitolla

SaiPa kohtasi CHL-avauksessaan saksalaisen Eisbären Berlinin. MTV Sport seurasi ottelun etenemistä.

Ottelu näytettiin suorana lähetyksenä MTV Sport 1 -kanavalta ja MTV Katsomosta.

60 min: SaiPa voittaa 4-2! Upea vierasvoitto Saksasta lappeenrantalaisille. Ottelun hahmo oli ehdottomasti nuori Joona Jääskeläinen, joka iski ottelussa tehopisteet 1+2.

58 min: SaiPa ylivoimalle! Kai Wissmann istumaan kaksiminuuttista. Siihen taisi ottelu samalla ratketa.

57 min: Eisbären hakee kavannusmaalia, mutta Markkanen kestää.

54 min: SaiPa pääsee ylivoimalle, kun kavennusmaalin tehnyt Fischbuch lähtee jäähyaitoon.

51.29: Maali! Brett Carson laukoo voimalla SaiPan 4-2-johtoon. Laukaus painui etuyläkulmaan. Syöttäjinä Koskiranta ja Jääskeläinen.

Carsonin komea lämäri uppoaa ylähyllylle 1:07

47.32Maali! Daniel Fischbuch iskee kiekon tyhjään maaliin takatolpalta, kun Petersen tekee maaliin loistavan esityön. Tilanne 3-2.

Wau mitä jääkiekkoa! – Eisbärenin kavennus on hunajaa silmille 32:51

44 min: SaiPa ylivoimalle! Koskirannan naama aukeaa, ja Eisbärenin Frank Hoerdler lähtee kärsimään rangaistusta.

43 min: Järvinen pääsee jälleen kokeilemaan maalintekoa, mutta Vehanen pysäyttää laukauksen.

41 min: Kolmas erä käynnissä. SaiPa aloitti erän alivoimalla, mutta selvisi siitä ilman takaiskuja.

40 min: Kaksi erää takana. SaiPa johtaa 3-1. Toinen erä oli erittäin vauhdikas ja tapahtumia riitti.

39 min: Saipa jälleen alivoimalle! Puolustaja Jere Sneck kiinnipitämisestä jäähyaitioon.

37.44: Maali! Matti Järvinen riistää kiekon ja karkaa yksin läpi. Hieno viimeistely alivoimalla ja tilanne 3-1 SaiPalle.

Saipan taiteiden ilta jatkuu 1:08

Eisbären tuhlaa jälleen huippupaikan 0:57

35 min: SaiPa alivoimalle! Kim Strömberg saa pelin viivyttämisestä kaksiminuuttisen.

35 min: SaiPan maali tyhjänä, mutta Eisbären ei saa kiekkoa maaliin.

35 min: Eisbären painaa tällä hetkellä vahvasti päälle. Markkanen ollut tänään kuitenkin vakuuttava maalillaan.

34 min: Petersen ajaa jälleen ahnaasti maalille, mutta Markkanen torjuu jälleen. Petersen ollut ottelussa näkyvässä roolissa.

34 min: Ei saanut SaiPa ylivoimalla iskettyä kolmatta osumaansa. Tilanne edelleen 2-1 SaiPalle.

31 min: SaiPa ylivoimalle! Hyökkääjä Barry Tallackson istumaan kaksiminuuttista.

28 min: SaiPa pelaa hyvin alivoimansa, eikä Eisbären saanut oikein mitään aikaiseksi.

Ei näin – Saipa alivoimalle idioottimaisesta poikkarista 1:24

26 min: Saipa alivoimalle! William Mäkinen ajalee Julian Talbotin kahdesti kumoon. Jäähyn syy poikittainen maila.

26 min: Markkanen nollaa Marcel Noebelsin, ja SaiPa jatkaa johdossa.

Noebels epäonnistuu rangaistuslaukauksessaan 1:28

25 min: Rangaistuslaukaus Eisbärenille! Lappalainen joutuu koukkimaan hyökkääjän kumoon.

25 min: Eisbärenillä hyvä paikka, kun Petersen avaa vahvasti maalille, mutta Markkanen torjuu.

23.24: Maali! Jääskeläinen laukoo maalin edestä Saipan 2-1-johtoon. Syöttöpisteet Kalle Maalahdelle ja Koskirannalle.

Saipan toinen maali on silkkaa taidetta 1:22

22 min: McFarland tavoittelee maalin edestä Koskirantaa, mutta syöttö ei osu ihan kohdilleen. McFarland aloittanut pelin vahvasti.

21 min: Toinen erä käynnissä. Vehanen torjui avauserässä 12 ja Markkanen 13 kertaa.

20 min: Ensimmäinen erä takana. Ottelu on ollut tasainen, ja tilanteessa 1-1 erätauolle.

17 min: SaiPa joutuu alivoimalle. Koskiranta lähtee toista kertaa jäähylle avauserässä.

15.01Maali! John McFarland laittaa irtokiekon sisään ja peli on nyt 1-1! Maalisyöttäjinä Tero Koskiranta ja Joona Jääskeläinen

Puolustus kukkuu – Saipa rokottaa puolustuksen virheestä 1:07

14 min: Petersenin maalin syöttäjät Darin Olver ja Daniel Fiscbuch.

13.57Maali! Eisbären Berlin siirtyy ottelussa 1-0-johtoon. Joukkue runnoo kiekon väkisin SaiPa-maaliin. Maalintekijänä Nicholas Petersen.

Survo survo! – Eisbärenin avausmaali on todellinen tahtomaali 4:20

12 min: Melko tasaisissa merkeissä on ottelu edennyt. Viime minuuteilla SaiPa saanut luotua painetta Vehasen maalille.

10 min: SaiPalla kaksi hyvää maalintekotilannetta! Ensin Joona Jääskeläinen ja sitten Matti Järvinen pääsivät kokeilemaan Vehasen päivän virettä.

9 min: Parhaimmat paikat tähän mennessä Eisbären Berlinillä, mutta vielä tilanne 0-0.

7 min: Eisbären Berlinin Jamie Macqueen pääsee laukomaan hyvältä paikalta, mutta Markkanen torjuu varmasti.

6 min: Eisbären Berlinin peleissä ollut yleensä hyvin yleisöä paikalla ja myös tänään ihmisiä on saapunut hyvin paikalle. Berlinin ensimmäisessä CHL-ottelussa oli yli 6000 katsojaa.

5 min: SaiPan ensimmäinen ylivoima ei tuota tulosta. Vähissä oli maalintekotilanteet.

3 min: SaiPa selvittää alivoimansa ja nyt vuorostaan ylivoimalle! Kaksiminuuttista istumaan Andre Rankel.

Ei se aina voi onnistua – Eisbärenin peluri sutii ohi tyhjistä 0:24

1 min: SaiPa heti alivoimalle! Tero Koskiranta istumaan kaksiminuuttista kampituksesta.

1 min: Ottelu käynnissä. Molemmissa päissä siis suomalaisvahti, kun Eisbären Berlinin maalilla torjuu Petri Vehanen ja SaiPan Jussi Markkanen.

Kello 15.15: Vartti ottelun alkuun. SaiPalla heti CHL-avauksessaan tiukka vastustaja edessä. Eisbären Berlin voitti avausottelussaan Luulajan numeroin 2-1.