Skellefteå varmisti jatkopaikkansa KalPan kustannuksella

KalPa kohtasi toisessa CHL-ottelussaan Skellefteå AIK:n. MTV Sport seurasi ottelun etenemistä.

Ottelu näytettiin suorana lähetyksenä MTV Sport 1 -kanavalta ja MTV Katsomosta.

60 min: KalPa kokee 0-4-vierastappion. Voittajasta ei ollut epäselvyyttä tässä ottelussa. KalPa jatkaa nollakerhossa, kun Skellefteå puolestaan varmisti jatkopaikkansa.

57 min: KalPa alivoimalle! Eetu Sopanen ottaa kaksiminuuttisen. KalPalta huomattavasti heikompi ottelu tänään, kun viime viikolla.

56.46Maali! Emil Pettersson yllättää rannelaukauksellaan Kilpeläisen, ja peli 4-0. Syöttopiste Joakim Lindströmille.

Skellefteå murskaa KalPan – Pettersson veivaa komeasti 4-0 25:48

54 min: KalPa ylivoimalle! Riikola saa mailan naamaansa, ja Calof siitä jäähylle. Myös Lindholm jäähylle samaan aikaan, joten KalPa pääsee pelaamaan kahden miehen ylivoimalla.

51 min: KalPan yv kuivuu kasaan, kun Balazs Sebok lähtee jäähyaitioon.

50 min: KalPa ylivoimalle! Pettersson istumaan kaksiminuuttista Skellefteålta.

48.42Maali! Ensin kiekko KalPa-maaliin tolppaan, mutta sen jälkeen Pontus Petterström laittaa kiekon tyhjään maaliin. Syöttäjät Simon Krekula ja Jimmie Ericsson. Tilanne 3-0.

Pettersson luutii karat sisälle – Skellefteå 3-0 johtoon 32:41

46 min: Lindström karkasi läpiajoon, mutta mies ei onnistunut. Kilpeläiseltä tärkeä torjunta.

43 min: Ennen Calofin tekemää osumaa KalPan ylivoima pyöri hyvin, ja Nuutinen pääsi kahdesti laukomaan, mutta tulosta ei syntynyt.

41.16: Maali! Calof riistää kiekon Lukalta, ja karkaa yksin läpi. Kiekko rystyltä vasempaan yläkulmaan. Upea viimeistely. Tilanne nyt 2-0.

Calofilta jäätävä viimeistely läpiajosta 2-0 21:38

40 min: Kaksi erää takana, ja ottelu tilanteessa 1-0. Kilpeläinen torjunut ottelussa jo 20 kertaa, kun Hanses Skellefteån maalilla vain kuudesti.

39.45Maali! Niclas Burström saa kahdesti maalin edestä kokeilla maalintekoa, ja toiselle kerralle kiekko ohi Kilpeläisen. Maaliin syöttöpisteet Joakin Lindströmille ja Oscar Möllerille.

Kilpeläisen"taika"murtuu – Burström iskee alivoimalla 1-0 52:39

39 min: Skellefteålle toinen jäähy! Puolustaja Fredrik Lindrgen istumaan kaksiminuuttista.

39 min: Skellefteålle jäähy! Calof istumaan kaksiminuuttista, ja näin ollen KalPa selvisi tästäkin alivoimasta.

39 min: Calof pääsee takatolpalta kokeilemaan puoliksi tyhjään maaliin, mutta ei mene vieläkään. Hyvin KalPa on taistellut tänäänkin.

38 min: KalPa alivoimalle! Santeri Lukka jäähyaitioon. Neljäs kaksiminuuttinen KalPalle toisessa erässä.

35 min: Skellefteån Pär Lindholm karkaa yksin läpi, mutta hyökkääjä laittaa kiekon vasemmalta ohi KalPa-maalin. Loistavan läpisyötön tarjoili puolustaja Emil Djuse.

35 min: KalPa selviää jälleen alivoimastaan. Kaikki avaimet ottelun voittoon on edelleen olemassa.

33 min: KalPa alivoimalle! Mikko Nuutinen huitomisesta jäähyaitioon.

33 min: KalPa on piristynyt mitä pidemmälle ottelu on edennyt.

30 min: Puolustaja Marcus Pettersson pääsee laukomaan, mutta rannelaukaus painuu suoraan päin Kilpeläistä. Ottelun puolivälissä mennään edelleen maalittomassa tilanteessa.

27 min: Kilpeläinen pysäyttänyt nyt 12 laukausta, Hanses Skellefteån maalilla neljä.

26 min: KalPa alivoimalle toistamiseen tässä erässä! Ville-Vesa Vainiola jäähyaitioon.

25 min: Ei saa KalPa vieläkään ylivoimaansa toimimaan. Tilanne edelleen 0-0.

23 min: KalPa pääsee ylivoimalle, kun Jimmie Ericsson lähtee kiinnipitämisestä jäähyaitioon.

21 min: KalPa alivoimalle! Juuso Riikola laitataklauksesta istumaan kaksiminuuttista.

Maalivahtien torjunnat avauserässä: Kilpeläinen kahdeksan, Hanses kaksi.

20 min: Avauserä takana. 0-0 pysyi taululla erän loppuun saakka, vaikka KalPa oli pahasti alakynnessä. Skellefteå ei saanut kuitenkaan paikkojaan käytettyä. Kilpeläinen vahva maalillaan.

17 min: Hyvin Skellefteån ylivoima pyöri, mutta KalPa kestää edelleen. Erä mennyt ruotsalaisjoukkueen hallinnassa.

15 minEmil Pettersson pääsee kokeilemaan takatolpalta, mutta Kilpeläinen venyy jälleen kiekon eteen. Tilanne vielä 0-0.

14 min: KalPa alivoimalle! Eetu Sopanen antaan poikittaista selkään ja lähtee istumaan kaksiminuuttista.

14 min: Oscar Mölleriltä kova lämäri hyvältä paikalta, mutta KalPan onneksi kiekko painuu ohi maalin.

12 min: KalPalla vasta yksi laukaus ottelussa. Skellefteå on aloittanut ottelun vahvasti. Eero Kilpeläinen kuitenkin vaikuttaa jälleen varmalta KalPan maalilla.

10 min: Skellefteålta vahvaa pyöritystä KalPa-päädyssä, mutta ei vieläkään mitään huippupaikkoja.

8 min: KalPa ei oikein saanut ylivoimaansa vielä käyntiin, ja joukkueet täysilukuisia.

6 min: KalPa ylivoimalle! Joakim Lindstöm jäähyaitioon Skellefteålta.

4 min: Tasaisissa merkeissä on ottelu lähtenyt käyntiin. Vielä ei mitään merkittäviä maalipaikkoja.

2 min: Ottelu nyt käynnissä! KalPalta Cramo Top Scorer -paitaa kantaa Joni Nikko ja Skellefteålta Andrew Calof.

Kello 14.50: Kymmenen minuuttia ottelun alkuun. KalPalta sivussa muun muassa Tommi Jokinen ja Janne Keränen

Kello 14.40: KalPa hävisi aiemman kohtaamisen Skellefteåa vastaan lukemin 1-2. Ottelu oli erittäin tiukka, joten tänään kuopiolaiset hakevat varmasti nälkäisesti revanssia.