Ylivoimainen näytös! Näin Pikkuleijonat murskasi Ranskan

Pikkuleijonat kohtasi Ranskan alle 18-vuotiaiden MM-kisojen ottelussa perjantaina. Ottelu päättyi Pikkuleijonien 7-0-murskavoittoon.

Pikkuleijonien parhaimmistoa olivat kaksi maalia tehneet Kaapo Kakko sekä Ville Petman. Myös Konsta Hirvonen, Anton Lundell ja Niklas Nordgren pääsivät maalien makuun.

MM-turnaus jatkuu Pikkuleijonien osalta sunnuntaina isäntämaa Venäjää vastaan.

Liveseuranta alla:

3. erä:

Ottelu päättyy Pikkuleijonien murskaavaan 7-0-voittoon! Laukaukset Pikkuleijonille 50-10, joten paremmasta joukkueesta ei ole kysymystäkään. Maalintekijöinä Kakko(2), Petman(2), Hirvonen, Lundell ja Nordgren.

58.00: JÄÄHY SUOMELLE: Ranta ottaa kahden minuutin rangaistuksen mailasta kiinnipitämisestä ja Ranska pääsee vielä ylivoimalle.

56.43: MAALI!! SUOMI 7-0!! Nordgren pääsee yksin läpi ja laittaa kiekon varmasti maaliin. Thomsonille taas syöttöpiste.

56. min: Erää pelattu 16 minuuttia ja Huhtamaa joutuu vasta nyt ensimmäistä kertaa torjuntatöihin tässä erässä.

54. min: Pikkuleijonat pelaa tällä hetkellä upealla itseluottamuksella ja Ranskakin näyttää jo luovuttaneen. Tärkeä voitto tulossa Pikkuleijonille.

51.51: MAALI!! SUOMI 6-0!! Pikkuleijonat murskaa Ranskan. Petman tekee ottelunsa toisen maalin ja tällä kertaa se on upea vanhanaikainen. Lassi Thomsonille syöttöpiste.

48.16: MAALI!! SUOMI 5-0!! Nyt aukeaa ketsuppipullo! Kakko laittaa irtokiekon maaliin ja Pikkuleijonat pudottaa Ranskan lopullisesti kyydistä. Syöttäjät Kotkaniemi ja Nordgren. Ranska reagoi ottamalla aikalisän.

47.54: MAALI!! SUOMI 4-0!! Eilen neljä pistettä tehnyt Lundell laittaa kiekon maalin edestä ylänurkkaan. Hienon syötön maaliin tarjoili Anttoni Honka.

46. min: Ranskan maalivahti Duquenne sai jonkinlaisen kolhun, kun suomalaispelaajat ajavat hänen päälleen. Hän pystyy kuitenkin jatkamaan ottelua.

42. min: Molemmat joukkueet ovat täysilukuiset.

40.36: JÄÄHY RANSKALLE: Kauaa ei kestä Ranskan ylivoima, sillä Charless Schmitt saa jäähyn koukkaamisesta.

40.29: JÄÄHY SUOMELLE: Niklas Nordgren ottaa korkeasta mailasta kahden minuutin rangaistuksen.

Ottelun päätöserä on käynnissä! Katsotaan pystyykö Ranska nousemaan vai meneekö Pikkuleijonat menojaan.

2. erä:

Toinen erä pelattu. Helpottava erä Pikkuleijonille. Ranskalla on valtava vuori kiivettävänä, jos se aikoo tästä pisteitä napata.

39.31: MAALI!! SUOMI 3-0!! Tämä ottelu alkaa olla taputeltu. Konsta Hirvonen siirtää Jesse Moilasen laukauksesta tulleen irtokiekon verkon perukoille ja Ranska helisee.

35.02: MAALI!! SUOMI 2-0!! Nyt kulkee! Upea kuvio ja Kakko tarjoilee Ville Petmanille tyhjään maaliin ja peli on 2-0. Santeri Salmelalle myös syöttöpiste.

33. min: Kim Nousiainen on tehdä täsmälleen samanlaisen maalin kuin Kakko. Tällä kertaa Duquenne venyttää jalkansa kiekon eteen.

31.17: MAALI!!! SUOMI 1-0!!! Kakko kiertää maalia ja tekee vanhanaikaisella Pikkuleijonien ottelun avausmaalin! Helpottava ja upea osuma.

28.36: JÄÄHY SUOMELLE: Väärä vaihto Pikkuleijonilta ja Ranska taas ylivoimalle.

28. min: Sampo Ranta tykittää tolppaan! Lähellä käy.

26. min: Joukkueet täysilukuiset. Pikkuleijonilta upeaa alivoimaa.

24.09: JÄÄHY SUOMELLE: Kotkaniemi ottaa taas jäähyn, tällä kertaa mailasta kiinnipitämisestä. Ranskalle ylivoima.

21. min: Pikkuleijonilta todella vahva alku toiseen erään. Tehokkuutta vain kaivattaisiin vielä.

Toinen erä käyntiin Pikkuleijonien ja Ranskan ottelussa!

1. erä:

Ottelun ensimmäinen erä on päättynyt! Pikkuleijonilla oli paikkoja, mutta Duquenne Ranskan maalilla oli hereillä.

19. min: Joukkueet ovat täysilukuiset.

17.31: JÄÄHY SUOMELLE: Pikkuleijonilla ties kuinka monta huippupaikkaa ylivoimalla, mutta Jesperi Kotkaniemi ottaa turhautuneena jäähyn ja siihen loppuu ylivoima.

15.52: JÄÄHY RANSKALLE: Vasta 15-vuotias Flavian Dair saa jäähyn ja Pikkuleijonat pääsee hetkeksi jopa kahden miehen ylivoimalle.

14.20: JÄÄHY RANSKALLE: Antonin Plagnat kaataa suomalaispelaajan ja saa kahden minuutin rangaistuksen. Pikkuleijonat ensimmäistä kertaa tänään ylivoimalle.

11. min: Kaapo Kakko lataa 2-1-hyökkäyksestä niukasti Ranskan maalin ohi! Siinä oli Pikkuleijonien ensimmäinen huippupaikka.

8. min: Ranska on ollut pinteessä viimeiset minuutit. Mikko Kokkosen napakan kudin Duquenne kuitenkin torjuu. 0-0 edelleen.

5. min: Lenni Killinen ajaa vahvasti maalille, mutta Ranskan maalivahti Valentin Duquenne torjuu.

2. min: Ennakkoluuloton alku Ranskalta ja Pikkuleijonien maalia vartioiva Jere Huhtamaa on jo joutunut torjuntatöihin.

Ottelu on käynnissä!

--------------------------------------

Kello 13.28: Joukkueet saapuvat jäälle Tsheljabinskissa.

Kello 13.26: Ranska pelaa historiansa ensimmäistä kertaa alle 18-vuotiaiden MM-kisoissa. Ennakkoon se on Pikkuleijonien lohkon heikoin joukkue. Lohkon muut maat ovat Slovakia, Tshekki ja Venäjä.

Kello 13.17: Entisen HIFK-maalivahdin Jan Lundellin poika Anton Lundell oli Slovakia-ottelussa Pikkuleijonien tehokkain pelaaja pistein 1+3. Kristian Tanus puolestaan merkkautti itselleen kolme syöttöpistettä.

13 Konsta Hirvonen - 23 Ville Petman - 21 Jesse Moilanen

Kello 13.10: Hyvää perjantaita ja tervetuloa liveseurantaan! Pikkuleijonien MM-kisat jatkuvat kello 13.30 ottelulla Ranskaa vastaan.