Mainos

LIVE hetki sitten: Kuka pelastaisi suomalaisten terveyspalvelut?

1:00:00

Sote-ratkaisua ei saatu aikaan monenkirjavien vaiheiden jälkeen tällä vaalikaudella ja isot kysymykset jäivät yhä odottamaan vastauksia. Vaalien jälkeen onkin nopeasti suurten päätösten aika.

Sote-ratkaisusta puhutaan tänään neljän asiantuntijan kanssa kello 15. Keskustelu lähetetään suorana MTV:n verkkosivuilla.

Avoinna olevia kysymyksiä on paljon. Missä ja miten ihmiset hoidetaan, ovatko tasa-arvoiset sote-palvelut jokaiseen nimeen ja notkelmaan realismia? Kotihoito ei tuo apua vanhusten yksinäisyyteen, onko pakko asua kotona ja onko se edes halvempaa?

Miten sosiaali- ja terveyspalveluiden rahoitus järjestetään ja kuka päättää palveluiden tuotannosta tulevaisuudessa? Kuinka laaja valinnanvapaus kansalaisilla tulee olla sosiaali- ja terveyspalveluissa?

Entä millaisia vaikutuksia sote-ratkaisulla ja sen viivästymisellä on hoivaa tarjoaville laitoksille ja yrityksille?

Mtv.fi-sivustolla torstaina nähtävässä suorassa SuomiAreena goes sote -nettiohjelmassa klo 15-16 aiheesta keskustelevat neljän suurimman puolueen sote-asiantuntijat, nykyinen sosiaali- ja terveysministeri Laura Räty (Kok.), peruspalveluministeri Susanna Huovinen (SDP), sosiaali- ja terveysvaliokunnan puheenjohtaja Juha Rehula (Kesk.) sekä kansanedustaja Hanna Mäntylä (PS). Kuka heistä mielii seuraavaan hallitukseen vetämään sote-junaa ja millaisia vaalilupauksia he antavat sote-ratkaisun synnyttämiseksi?

Lähetystä juontavat MTV Uutisten toimittaja Marjo Partio sekä Hoiva&Terveys -uutispalvelun päätoimittaja Merja Aura.

Ohjelma on myöhemmin katsottavissa myös MTV:n Katsomosta osoitteesta katsomo.fi. Suoraan lähetykseen on mahdollista lähettää kysymyksiä Twitterissä tunnisteella #SuomiAreena ja #HoivaTerveys.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja