Salatut elämät -sarjassa nähdään syksyllä uusia tähtiä – ja kaksi vanhaa hahmoa palaa televisioon!

31:14

Salkkareiden tulevaa syyskautta juhlistetiin pressitilaisuudessa 29.8.

Syksyllä 2019 Salatut elämät -sarjaa saadaan seurata MTV3-kanavalla arkisin klo 19.30. Luvassa on yllättäviä käänteitä, sillä sarjaan palaa tulevana syksynä kaksi tuttua kasvoa – ja näemme myös uusia tähtiä. Sarjan pressitilaisuudessa paljastettiin, mitä tulevalla syyskaudella Pihlajakadulla ja sen asukkailla on sarjan seuraajille tarjota.

Katso lähetys artikkelin yltä!

Pihlajakadulla nähdään paluumuuttajia ja uusia kasvoja

Tulevana syksynä Salatut elämät -sarjaan palaa kaksi tuttua hahmoa, kun Timo Jurkan näyttelemä Lasse Sievinen sekä Irina Vartian näyttelemä Monica Mustavaara palaavat Pihlajakadulle.

Sarjassa nähdään syksyllä myös uusia kasvoja. Yksi uusista kasvoista on 33-vuotias Ilona Chevakova, joka on valmistunut näyttelijäksi Lontoosta ja on tähän mennessä työskennellyt teattereissa ympäri Suomea. Chevakovan roolihahmo on vielä arvoitus, mutta hän tulee sekoittamaan pakkaa Pihlajakadulle.

Myös Salkkareiden tuore näyttelijävahvistus Celin El Azizi nähdään tulevana syksynä Victoria Saaren roolissa. Celin kertoi MTV Uutisten haastattelussa tehneensä paljon töitä sen eteen, että hän saavutti unelmansa tulla näyttelijäksi.

Niin ikään Ville Kettunen nähdään tulevana syksynä Salatuissa elämissä. Kettunen tullaan näkemään ohjelmassaSamuli Palokosken roolissa. Kettunen kertoi MTV Uutisille odottavansa innolla uuteen rooliin hyppäämistä.

Tuuliranta 2

Vuonna 2011 päivänvalon nähnyt spin-off Tuuliranta saa tulevana syksynä jatkoa uuden kauden muodossa. Muun muassa tutut hahmot Lasse ja Severi Sievinen sekä Benjamin Taalasmaa nähdään tähdittämässä kauhunsekaista Salkkarit-spin-offia.

Ullalla on asiaa!

Tulevana syksynä Ulla Taalasmaata näyttelevä Maija-Liisa Peuhu on mukana sarjassa myös käsikirjoittajan roolissa, sillä Salkkarit-fanit pääsevät seuraamaan Ullalla on asiaa -spin-offia, jonka Peuhu on käsikirjoittanut.

Salatut elämät arkisin MTV3-kanavalla kello 19.30. Jaksot katsottavissa myös mtv-palvelussa.

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja