Käärijä kommentoi Vantaalla julkistettua muraalia: "Olisi se isompikin voinut olla"

Käärijä kommentoi Vantaalla julkistettua muraalia: "Olisi se isompikin voinut olla" 3:23
Käärijä kommentoi Vantaalla julkistettua muraalia: "Olisi se isompikin voinut olla"

Käärijä-muraali julkistetaan keskiviikkona 4. lokakuuta Vantaalla.

Euroviisuissa  menestystä niittäneen Käärijän, oikealta nimeltään Jere Pöyhösen, kunniaksi tehty muraali paljastetaan tänään keskiviikkona Vantaan Tikkurilassa. Tilaisuudessa paikalla ovat muun muassa Käärijä itse kommentoimassa teoksen valmistumista sekä muraalin tehneet taiteilijat. Teoksen ovat suunnitelleet Viivi ”Viv Magia” Vierinen, Juha Lahtinen ja Joonas ”Koponee” Koponen.

Käärijä kommentoi paikalla itsekin tunnelmiaan muraalista.

– Vaikeaa pukea sanoiksi rehellisesti. Olen viettänyt paljon aikaa tuolla, joskus poliisitkin ovat vieneet mut Prismasta pois ja nyt siellä on meikäläisen kuva seinällä. Se on aika mielenkiintoista. Kiitos teille, että teitte sen, Käärijä pohti tilaisuudessa.

Artisti kertoi myös toivovansa, että muraalin taiteilleet artistit saavat työstään myös tarpeeksi hyvän rahallisen korvauksen. 

– Jos ette saaneet, niin hoidetaan sellainen teille. 

Muraalin valmistusprosessin aikana Käärijä sai kertomansa mukaan itsekin viestejä, joiden mukaan ihmisiä oli matkustanut jopa ulkomailta asti katsomaan muraalin valmistumista. Käärijä hehkutti, että on hienoa, kun Vantaalle matkustetaan, syystä tai toisesta. 

Hän kertoi myös mitä mieltä itse on itse muraalista. 

– Olisi se voinut isompikin olla, artisti vitsaili. 

Tilaisuudessa siirryttiin myös ulos tutkimaan muraalia tarkemmin. MTV Uutiset haastatteli Käärijän paikan päällä. 

– On aikoihin eletty, että meikäläisen naama on tuolla. Onhan tämä iso kunnia ja otan tämän ilomielin vastaan. Kiitos Vantaan kaupungille ja kaikille taiteilijoille, jotka olivat duunaamassa tätä. 

Käärijä kertoo itsekin aikoinaan kokeilleensa siipiään graffitinmaalaajana, mutta tämä kokeilu ei kuitenkaan lopulta ottanut tuulta siipiensä alle. 

Samana päivänä uutisoitiin myös Käärijän toisesta tuoreesta edesottamuksesta, nimittäin tämän päätymisestä Vogue Scandinavian sivuille. Hän kertoi, että tyyli on hänelle tärkeä asia, mutta myös kotona rennoissa vaatteissa oleilu. 

– Kokeilen vaan pukeutua, miten itse tykkään ja tulee myös seurattua vähän muotimaailmaa. 

MTV Uutiset Live oli paikalla seuraamassa Käärijä-muraalin julkistamista.

MTV Käärijän muraalin julkistustilaisuudessa Vantaalla – artisti paikalla! 44:42

Käärijä teki suomalaista musiikkihistoriaa toukokuussa Liverpoolin Euroviisuissa sijoittumalla laulukilpailussa toiseksi suomenkielisellä kappaleellaan Cha cha cha. Euroviisut voitti Ruotsin Loreen  kappaleellaan Tattoo.

Lue myös:

    Uusimmat