Riley Keough edusti ensimmäistä kertaa punaisella matolla äitinsä Lisa Marie Presleyn kuoleman jälkeen

Viimeiseksi jäänyt esiintyminen Golden Globe -gaalassa – Lisa Marie Presley menehtyi isänsä tavoin yllättäen 54-vuotiaana 0:40
Riley Keoughin äiti Lisa Marie Presley edusti varsin huonovointisen näköisenä Golden Globe -gaalassa vain paria päivää ennen kuolemaansa.

Edesmenneen Lisa Marie Presleyn tytär Riley Keough saapui tyrmäävänä televisiosarjan ensi-iltaan.

Näyttelijä Riley Keough, 33, esiintyi punaisella matolla 23. helmikuuta tähdittämänsä Daisy Jones & The Six -tv-sarjan ensi-iltatapahtumassa Los Angelesissa. Tilaisuus oli Keough’n ensimmäinen julkinen edustustilaisuus hänen äitinsä Lisa Marie Presleyn, 54, kuoleman jälkeen. Presley menehtyi 12. tammikuuta yllättäen sydämenpysähdykseen.

Punaiselle matolle Keough oli laittanut ylleen mustan iltapuvun, jossa oli kimalteleva alaosa ja graafinen, näyttävä yläosa. Hänellä oli yllään myös kookkaat, smaragdinvihreät korvakorut ja mustat, pitkävartiset käsineet.

Riley Keough jakoi Instagramiin sarjan trailerin 15. helmikuuta. Videon voit katsoa klikkaamalla nuolta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Keough’n seuralaisena oli hänen aviomiehensä Ben Smith-Petersen. Pari vaihtoi kihlat vuonna 2014, ja meni naimisiin helmikuussa 2015. Ensimmäiset häänsä he pitivät Nepalissa muutamaa viikkoa ennen toisia häitään. Pari rakensi tuolloin koulua Nepaliin. Toiset häät olivat 4. helmikuuta Napa Valleyssa, Kaliforniassa. Heillä on vuonna 2022 syntynyt tytär.

Keough tekee Daisy Jones & The Six -tv-sarjassa Daisy Jonesin pääroolin, joka on rock-yhtyeen laulaja. Sarjan ensimmäinen jakso nähdään Yhdysvalloissa 3. maaliskuuta.

Presleyn jälkeen jäivät niin ikään 14-vuotiaat kaksoset Harper ja Finley Lockwood. Hänellä oli myös poika Benjamin Keough, joka teki itsemurhan 27-vuotiaana heinäkuussa 2020.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat