Lipstick Jungle -sarjan Brooke Shields: Seurusteli Michael Jacksonin kanssa!

AVA-kanavan Lipstick Jungle -sarjan näyttelijöistä suomalaisille katsojille tunnetuin lienee Wendyä esittävä Brooke Shields. Shields on nähty monissa huippusuosituissa tv-sarjoissa, mutta myös naisen seurusteluhistoria on ollut mielenkiintoinen.

Näyttelijätär Brooke Shields on tunnettu paitsi näyttelijänä, mutta myös mallina. Shields aloitti näyttelijän uran jo nuorella iällä ja tähdittänyt lukuisia elokuvia sekä tv-sarjoja. Vierailevana tähtenä Shields on nähty muun muassa Frendeissä ja Miehen puolikkaat -sarjoissa. Tällä hetkellä häntä voi ihailla AVA-kanavan Lipstick Jungle -menestyssarjassa.

Menestyksekkään uran lisäksi myös Shieldsin yksityiselämä on saanut paljon huomiota. Nainen nimittäin seurusteli aikoinaan popin kuninkaan Michael Jacksonin kanssa.

OK! Magazinen mukaan Shields ja Jackson tutustuivat toisiinsa ollessaan teinejä. Heitä yhdisti etenkin julkinen elämä. Shields kertoi Rolling Stone -lehdelle, että seksuaalisuus ei kuulunut heidän suhteeseensa.

Pariskunta oli yhdessä viimeistä kertaa Elizabeth Taylorin häissä vuonna 1991.

– Me livahdimme sisään ja otimme kuvia itsestämme hänen pukunsa edessä. Me taannuimme aina pikkulapsiksi, Shields muistelee.

Lipstick Jungele AVA-kanavalla maanantaisin kello 21.00.

AVA

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja