Lionel Messi vahvisti itse uuden seuransa – "Halusin lähteä Euroopasta"

Lionel Messi vahvisti espanjalaislehti Mundo Deportivolle siirtyvänsä Inter Miamin riveihin.

– Tein päätöksen, että lähden Miamiin. Siirtoa ei ole vielä lyöty lukkoon sataprosenttisesti. Minulta puuttuu vielä muutamia asioita, mutta päätimme edetä, Messi sanoo.

Argentiinalaistähden sopimus ranskalaisen PSG:n kanssa päättyy tähän kesään. On ollut jo pitkään selvää, ettei Messi jatka seurassa. Joulukuussa maailmanmestaruuden voittanutta tähteä vietiin eri lähteiden mukaan myös Saudi-Arabiaan ja entiseen seuraansa FC Barcelonaan. 

Messi harkitsi paluuta Barcelonaan, mutta siirron ympärillä oli liikaa kysymysmerkkejä. Supertähti halusi pitää kontrollin omissa käsissään. Messi ei myöskään halunnut, että FC Barcelonan pelaajat joutuvat esimerkiksi leikkaamaan omia palkkojaan. 

– Kun Barcelonan kanssa ei saatu asioita sovittua, halusin lähteä Euroopasta. Halusin pois valokeilasta ja ajatella enemmän perhettäni, Messi kertoo lehdelle

Myös Inter Miamin voidaan katsoa vahvistaneen siirron tunnelmavideon muodossa: 

BBC uutisoi Messin siirrosta Inter Miamiin aiemmin tänään. MLS-liigaa pelaava seura on osittain jalkapallolegenda David Beckhamin omistama. Joukkueeseen kuuluu Huuhkajista tuttu suomalaispelaaja Robert Taylor.

 

Lue myös:

    Uusimmat