Lionel Messin juhlapeli meni hulinaksi – supertähden kintereillä rynni jatkuvasti ylimääräisiä ihmisiä

Lionel Messin juhlapeli meni hulinaksi - kentälle rynni useampi fani 0:30
Fanit häiriköivät Lionel Messin juhlaottelua - yksi pyysi nimmaria selkäänsä

Seitsemän kertaa maailman parhaana jalkapalloilijana palkittu Lionel Messi juhlisti sadatta maaotteluaan tekemällä Argentiinalle kaksi maalia, kun Jamaika kaatui maalein 3–0 Yhdysvaltain New Jerseyssä.

Argentiina pelasi jo 35. tappiottoman ottelunsa peräkkäin ja lähestyy Italian ennätystä. Marras-joulukuussa pelattavaan MM-lopputurnaukseen valmistautuvan Argentiinan tappioton sarja alkoi vuonna 2019. Italia pelasi 37 peräkkäistä maaottelua ilman tappioita vuosina 2018–2021.

Messi, 35, nosti maaottelujen maalimääränsä jo 90:een. New Jerseyn Harrisonissa hän tuli vaihdosta kentälle 56. minuutilla. Mestarin ensimmäinen osuma syntyi 86. minuutilla, ja toisen kerran hän yllätti Jamaikan pelaajamuurin vapaapotkusta loppuhetkillä.

Messi teki kaksi maalia myös viime perjantaina, kun Argentiina kukisti Hondurasin maaottelussa Miamissa. Harrisonissa tähtipelaaja sai yleisönsä villiksi, sillä katsojia ryntäsi kentälle kolmeen kertaan ottelun aikana. Useimmat kentälle syöksyneet fanit halusivat lähelle Messiä. Yksi paidaton katsoja halusi tilannetta hätkähtäneeltä Messiltä nimikirjoituksen selkäänsä kesken ottelun, mutta järjestyksenvalvojat ohjasivat yli-innokkaan kannattajan ulos kentältä.

Qatarin MM-lopputurnauksessa Argentiina pelaa Meksikon, Puolan ja Saudi-Arabian kanssa kisojen C-lohkossa. Joukkueen ottelut alkavat 22. marraskuuta Saudi-Arabian kohtaamisella.