Lionel Messin ennätysillassa Barcelonan murskajaiset – argentiinalaistähti osui itse kahdesti

Espanjan jalkapalloliigassa Lionel Messi juhlisti 768:tta otteluaan Barcelonan paidassa tekemällä kaksi maalia Real Sociedadia vastaan. Sociedad kaatui lukemin 6–1.

BBC Sport kirjoittaa, että ottelumäärällä Messi rikkoi joukkueensa ennätyksen. Aiemmin eniten pelejä Barcelonan paidassa oli pelannut keskikenttäpelaaja Xavi Hernandez.

Ensimmäisellä puoliajalla vierasjoukkue Barca onnistui kahdesti Antoine Griezmannin ja Sergino Destin maaleilla.

Toisella puoliajalla Dest onnistui toistamiseen, minkä jälkeen Messi avasi maalihanansa. Ousmane Dembele pääsi kasvattamaan joukkueen johtoa 5–0-lukemiin ennen kuin Sociedadin Ander Barrenetxea Muguruza sai pallon verkkoon. Messi sai pallon vielä kerran Sociedadin maalivahdin selän taakse.

Voitollaan barcelonalaiset ottivat kiinni sarjakärjessä paistattelevaa Atletico Madridia. Atleticolla on 66 pistettä ja Barcelonalla 62. Joukkueet ovat pelanneet saman verran otteluita.

Real Sociedad on sarjassa viidentenä 45 pisteellä.