Lionel Messi lyttää omat peliesityksensä, tylyttää rajusti Copa American olosuhteita – "Sääli, että kaikki kentät ovat tällaisia"

Lionel Messin ja Argentiinan peliesitykset eivät ole olleet aivan toivotulla tasolla Etelä-Amerikan mestaruusturnaus Copa Americassa. Messi tiedostaa itsekin pystyvänsä paljon parempaan.

Vaikka Argentiina raivasi tiensä välieriin, ei joukkueen peliesitykset ole vielä vakuuttaneet. Lohkovaiheessa vain yhden voiton napannut Argentiina kohtaa välierissä isäntämaa Brasilian, mikä on kovin mahdollinen testi joukkueelle.

Argentiinan ehdoton supertähti Lionel Messi on iskenyt turnauksessa vain yhden osuman. 32-vuotiaan taiturin peli on näyttänyt paikoitellen todella tahmealta, minkä Messi itsekin myöntää.

– Se on totta, ettei tämä ole ollut paras Copa Americani. Ei sellainen, mitä odotin, Messi toteaa Goalin mukaan.

Lionel Messi voi vielä nousta suureen valokeilaan ja Argentiinan sankariksi Brasiliaa vastana pelattavassa välierässä. Messi lähettää kisoja isännöivälle maalle omat viiltävät terveisensä kisaolosuhteiden tasosta.

– On vaikea pelata, kun kentät ovat huonoja. On sääli, että kaikki kentät ovat tällaisia Copa Americassa, Messi harmittelee.

Argentiinan ja Brasilian välieräottelu pelataan keskiviikon vastaisena yönä Suomen aikaa.

Lue myös:

    Uusimmat