Lionel Messi -huuma saa kiusallisia piirteitä – tuomari jouduttiin vaihtamaan

Lionel Messin viime vuoden siirto MLS-liigan Inter Miamiin on nostanut jalkapalloinnostuksen aivan uudelle tasolle Pohjois-Amerikassa.

Viikonloppuna Messi-huumasta saatiin kiusallinen osoitus, kun Inter Miamin ottelun erotuomari jouduttiin vaihtamaan tämän Messi-ihannoinnin vuoksi.

The Athletic kertoo Inter Miamin ja Orlando Cityn välisen ottelun tuomarivalintojen menneen uusiksi, kun alkuperäinen tuomari Guilherme Ceretta osoittautui suureksi Messin ihailijaksi.

Päätös vaihdosta tehtiin sen jälkeen, kun paljastui, että Ceretta poseeraa useissa sosiaalisessa mediassa julkaisemissaan valokuvissa Messin nimeä kantavassa pelipaidassa. 40-vuotiaan brasilialaistuomarin kuvat toi julkisuuteen MLSRefStats-niminen tili viestipalvelu X:ssä.

Kuvat voit katsoa alla olevasta julkaisusta.

Tuomarivaihdosta päätettiin kaksi tuntia ennen ottelun alkua.

– Tuomari Guilherme Ceretta poistettiin ottelusta mahdollisen eturistiriitatilanteen vuoksi, tuomariorganisaatio The Professional Referee Organization tiedotti.

Cerettan korvasi ottelussa alkujaan neljänneksi erotuomariksi merkitty Jamie Herrera.

Itse ottelu oli Miamin näytöstä, josta pääsi osalliseksi myös joukkueen suomalaispelaaja Robert Taylor. Messi ja Luis Suarez iskivät kaksi maalia mieheen, ja Taylor osui kertaalleen Miamin 5–o-voitossa.

Lue myös:

    Uusimmat