Linnan juhliin kutsuttiin 1700 vierasta – näitä tähtiä odotetaan juhlahumuun!

Linnan juhlien vieraslista on pidetty visusti salassa, mutta osa kutsutuista on jo paljastanut osallistumisensa.

VIDEOLLA: Näin teema näkyy Linnan juhlissa!

Näin ympäristöteema näkyy Linnan juhlissa – Hovimestari ei paljasta presidenttiparin suosikkiruokaa 2:12

Itsenäisyyspäivä lähestyy, ja sitä myötä myös Linnan juhlat. Tänä vuonna itsenäisyyspäivän vastaanoton teemana on yhteinen ympäristö, joka näkyy voimakkaasti tarjoilussa, koristeluissa sekä musiikkiohjelmassa. 

Tänä vuonna vastaanotolle on kutsuttu 1700 eri tavoin ja eri aloilla ansioituneita vieraita. Osa heistä on jo paljastanut osallistumisensa. Linnassa tullaan näkemään ainakin muusikko Mariska, joka on oman tuotantonsa ohella tehnyt musiikkia esimerkiksi Jenni Vartiaiselle ja Anna Puulle.

Myös Radio Novan Aamu -ohjelmaa juontava Aki Linnanahde  kertoi sosiaalisessa mediassa saaneensa kutsun. Aki Linnanahde oli mukana juuri päättyneellä Tanssii Tähtien Kanssa -tuotantokaudella. 

Juhlimassa nähdään Jasper Pääkkönen yhdessä Alexandra Escatin kanssa.

MTV Uutisten uutisankkurit Maija Lehmusvirta ja Keijo Leppänen ovat vahvistaneet osallistuvansa itsenäisyyspäivän vastaanottoon.Iltalehden mukaan Linnassa nähdään edellä mainittujen lisäksi Ti-Ti Nallen luoja Riitta Korpela, sekä nyrkkeilijä Elina Gustafsson ja hänen puolisonsa Emmi Asikainen

Palkittua Gräns-elokuvaa tähdittävä Eero Milonoff nähdään juhlimassa yhdessä puolisonsa Suvi Kontkasen kanssa.

Kutsun linnaan ovat saaneet lisäksi e-urheilija Jesse Vainikka, painija Arvi Savolainen, ratakelaaja Leo-Pekka Tähti, ja lumilautailija Matti Suur-Hamari. Kutsustaan he kertoivat Instagramissa.

Myös Painija Petra Olli saapuu Linnan juhliin. Hänen on määrä pukeutua Iskelmän mukaan radiojuontaja Satu Kotosen muokkaamaan mekkoon.

LUE MYÖS: 

Laulaja Anna Puu kertoi Iltalehden haastattelussa osallistuvansa juhliin Teemu Muurimäen mekossa. 

Näyttelijä Pihla Viitala saapuu myös Linnan juhliin.

Lue myös:

    Uusimmat