Mainos

Linnan juhlia seurattiin tarkasti hiihtomaajoukkueen hotellissa Sveitsissä

1:31

Hiihtomaajoukkueen urheilijat juhlistivat Suomen 100-vuotista itsenäisyyttä seuraamalla Linnan juhlia kisahotellissaan Sveitsin Davosissa.

MAINOS

Hiihtolajien maailmancupit
C Morella!

Davos 9.–10.12.

Lauantai 9.12.

14.15 Naisten ja miesten sprintit

Sunnuntai 10.12.

12.30 Naisten 10 km (v)

14.45 Miesten 15 km (v)

Tilaa C More ja aloita katselu vaikka heti.

Hiihtäjät ovat valmistautumassa viikonlopun maailmancupin kisoihin. Krista Pärmäkoski oli kutsuttu paikan päälle Tasavallan presidentin itsenäisyyspäivän vastaanotolle, mutta hän koki tarvitsevansa kisoja alle.

Nykyhiihtäjistä paikalla olivat Iivo Niskanen ja Aino-Kaisa Saarinen. Hotellin väki oli järjestänyt suomalaisurheilijoille hyvät oltavat keskiviikon juhlia varten. 

– Kyllä me sitä tässä porukalla vähän juhlistettiin ja katsottiin, kun meillä oli hiihtäjiä ja muita urheilijoita edustettuna Linnassa. Kokit olivat leiponeet meille Suomi100-juhlakakunkin. Sellainen ihan rento ilta, Pärmäkoski kertoi C Morelle.

Kakun lisäksi hiihtäjiä odotti kongressihuoneessa myös kuohuviiniä. Linnan juhlia videotykiltä seurannut päävalmentaja Reijo Jylhä vaikuttui paikalla olleiden urheilijoiden olemuksesta.

– Sanoinkin jo meidän joukkueellemme, että urheilijat ovat tämän hetken ritareita ja yksiä tärkeimpiä itsenäisyyden kunnian ylläpitäjiä. Siltä se ilme näytti myös Linnan juhlassa, Jylhä totesi.

Jutun videolla myös Ristomatti Hakola kommentoi juhlapäivää. 100-vuotisjuhlat eivät nimittäin jatkuneet Davosissa kovinkaan myöhään.

TV-ohjelmat: Hiihtolajit

  Ei tulevia TV-esityksiä

  Tässä lajissa ei ole tiedossa olevia TV-esityksiä seuraavan kolmen kuukauden aikana.

 • Lisää TV-lähetyksiä

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.