Linkin Parkin laulaja ja Chris Cornell olivat läheisiä – Chester Bennington teki itsemurhan ystävänsä syntymäpäivänä

Laulaja Chester Bennington kuoli 41-vuotiaana. Bennington oli edesmenneen ystävänsä Chris Cornellin pojan kummisetä.

Linkin Park -yhtyeen laulaja Chester Bennington löydettiin torstaina 20. heinäkuuta 2017 kuolleena kotoaan Los Angelesissa. Kuolemansyyntutkijan mukaan kyseessä on ilmeisesti itsemurha. Bennington oli kuollessaan 41-vuotias.

Chester Bennington oli hyvä ystävä toukokuussa itsemurhan tehneen Soundgarden-yhtyeen laulaja Chris Cornellin kanssa. Bennington teki itsemurhan ystävänsä tavoin. Hän kuoli samana päivänä kun Cornell olisi täyttänyt 53 vuotta.

Bennington ja Cornell ystävystyivät ollessaan samalla kiertueella 2000-luvun alussa. Linkin Park -solisti oli Cornellin nuorimman pojan, Christopher-pojan kummisetä.

Kun Chris Cornell kuoli 18. toukokuuta 2017, Bennington julkaisi sosiaalisessa mediassa koskettavan viestin ystävälleen.

– Sinun lahjakkuutesi oli puhdasta ja kiistatonta. Äänessäsi oli samaan aikaan iloa ja tuskaa, kiukkua ja anteeksiantoa, rakkautta ja sydänsurua, kaikki yhdessä paketissa, Bennington kirjoitti. 

– En pysty kuvittelemaan maailmaa ilman sinua. Rukoilen, että löydät rauhan seuraavassa elämässä. Lähetän rakkautta ja voimia vaimollesi ja lapsillesi, ystävillesi ja perheellesi. Kiitos, että sain olla osa elämääsi, Bennington lopetti pitkän viestinsä.

Bennington esitti Chris Cornellin hautajaisissa marraskuussa 2016 kuolleen Leonard Cohenin Hallelujah-klassikkokappaleen.

Linkin Park perustettiin vuonna 1996. Yhtyeen ensimmäinen pitkäsoitto Hybrid Theory ilmestyi vuonna 2000. Bändin viimeisin studioalbumi One More Light julkaistiin toukokuussa.

Chester Bennington oli vuosina 2013–2015 myös Stone Temple Pilots -yhtyeen laulaja. Stone Temple Pilotsin alkuperäinen laulaja Scott Weiland kuoli huumeiden yliannostukseen vuonna 2015.

Lue myös:

    Uusimmat