Lindsey Vonnin uran jatko vaakalaudalla – "Hän päättää sitten, että mitä hän tekee"

Alppihiihdon supertähden, yhdysvaltalaisen Lindsey Vonnin uran jatko on tällä hetkellä vaakalaudalla. Vonn palasi viikonloppuna takaisin kisarinteeseen, minkä yhteydessä Vonn myönsi, että hänen ura saattaa loppua jopa välittömästi.

Vonn on kärsinyt loukkaantumisista myös tällä kaudella. 34-vuotiaan naislaskijan alkukausi meni piloille, kun hän kaatui marraskuussa harjoituksissa ja loukkasi polvensa.

Vonnin mukaan hän koki kipua molemmissa polvissa viikonloppuna Italian Cortina D’Ampezzossa. Vonn osallistui yhteensä kolmeen kisaan; kahteen syöksylaskuun ja yhteen Super G:hen. Näissä kisoissa hänen paras sijoitus oli yhdeksäs.

Yhdysvaltojen alppihiihtomaajoukkueen tiedottajan Megan Harrodin mukaan Vonn vetäytyy nyt mietintätauon pariin.

– Hän miettii muutaman seuraavan päivän ajan sitä, että miten hän pystyy käsittelemään tätä tilannetta. Hän päättää sitten, että mitä hän tekee jatkossa, Harrod sanoi TSN:n mukaan.

Vonn ilmoitti aiemmin, että hän lopettaa tämän kauden jälkeen. Aikomukset ovat olleet erinäköisten kysymysmerkkien kohteena alkukauden loukkaantumisen jälkeen.

Vonnin tavoitteena on ollut saavuttaa legendaarinen Ingemar Stenmark, jolla on yhteensä 82 maailmancupin voittoa. Vonnilla voittoja on neljä vähemmän.

Lue myös:

    Uusimmat