Lindsey Vonnin ennätysjahti tökkii – nyt peliin puuttui sää

Lindsey Vonn huippukunnossa – jälleen vahva syöksylasku 2:30
Videolla Vonnin voitto numero 81 viime kaudelta Garmisch-Partenkirchenistä.

Lindsey Vonn lähti tavoittelemaan alppihiihtokaudelta kaikkien aikojen maailmancup-voittojen ykköstilaa, muttei pääse vieläkään kisaamaan.

Vonnilla on urallaan 82 maailmancupin osakilpailuvoittoa. Kaikkien aikojen ykkönen on Ingemar Stenmark, joka voitti urallaan 86 kisaa.

Vonnin kisa Stenmarkia vastaan piti olla tämän kauden ykköspuheenaihe, etenkin kun Vonn ilmoitti, että hän päättää uransa kauden päätteeksi.

Vonn loukkasi polvena harjoitusrinteessä ennen kuin ehti aloittaa kautensa. Paluun piti tapahtua tulevana viikonloppuna St. Antonin syöksykisassa, mutta viikonlopun kisat peruttiin liiallisen lumentulon vuoksi.

St. Antonin syöksy siirtyy Cortinan viikonlopun yhteyteen ensi viikon perjantaille. Cortinassa lasketaan näin ollen kaksi syöksyä ja yksi super-g-kisa. Tämän viikon sunnuntaille kaavaillulle super-g-kisalle ei ole vielä löytynyt uutta ajankohtaa.

Vonnille alkaa tulla kiire Stenmarkin saavuttamiseen. Hänen mahdollisuutensa kisavoittoihin ovat ennen kaikkea vauhtilajeissa syöksyssä ja super-g:ssä, joita on jäljellä yhteensä 10 tällä kaudella. Määrä voi kasvaa yhdellä, jos St Antonin super-g:lle löydetään uusi lokaatio ja aika.

Vonnilla on myös takaportti, hän ilmoitti, että haluaisi osallistua vielä ensi kaudella Lake Louisen kisoihin, jotka jäivät väliin marraskuisen loukkaantumisen vuoksi.

Lue myös:

    Uusimmat