Lindsay Lohan haluaa huipulle

Vieroituksesta juuri vapautunut Lindsay Lohan ei aio jäädä lepäämään laakereillaan. Ongelmainen näyttelijä kertoi Vanity Fairin haastattelussa tekevänsä mitä tahansa menestyäkseen taas.

Hiljattain 13 päivää vankilassa istunut ja vankilasta vieroitukseen joutunut Lindsay Lohan antoi Vanity Fair -lehdelle haastattelun viikkoa ennen vankilaan joutumistaan.

– Haluan urani takaisin. Haluan takaisin sen kunnioituksen, jonka ansaitsin, kun tein mahtavia elokuvia. Jos se tarkoittaa sitä, etten voi lähteä illalla yökerhoon, niin olkoon niin. Se ei ole hauskaa muutenkaan, Lohan sanoo.

– En välitä siitä, mitä ihmiset sanovat. Tiedän olevani pirun hyvä näyttelijä. Tiedän myös olleeni nuori ja vastuuton, mutta sitä kasvaminen on. Virheistä opitaan.

Tuomionsa rattijuopumuksesta ja ehdonalaisen rikkomisesta saanut Lohan vakuuttaa olevansa väärinymmärretty.

– Jos olisin alkoholisti, niin kuin kaikki väittävät, olisin joutunut teholle käyttäessäni nilkassani alkoholimonitoria. Olisin kärsinyt kaikkien niiden aineiden vieroitusoireista, joita minun väitetään käyttävän ja, joita isäni väittää minun käyttävän. Olin kuitenkin täysin kunnossa, joten se kertoo jo jotain, Lohan perustelee.

MTV3/Helmi

Lähde: vanityfair.com

Kuva: Wireimage/AOP

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja