Linda Lampenius paljastaa, miten Baywatch-näyttelijöiden täydellinen iho saatiin aikaiseksi: "Mietin, että mitä nyt tapahtuu"

Linda Lampenius kertoo, miten Baywatch-sarjaa tehtiin 1:22
Katso videolta, miten Baywatch-ohjelmaa tehtiin.

Viulisti Linda Lampenius näytteli yhdessä Baywatch-sarjan jaksossa vuonna 1998. 

Viulisti Linda Lampeniuksesta, 53, julkaistaan kattavasti hänen elämästään kertova dokumentti syksyllä 2023. Dokumentti on neljän jaksoa mittainen ja se on katsottavissa MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa. 

Dokumentissa nähdään materiaalia myös Baywatch-sarjan kuvauksista. 

Lampenius näytteli pääroolissa menestyssarjassa yhden jakson verran vuonna 1998. Jakso oli rakennettu hänen ympärilleen, ja hänen roolihahmonsa oli viulisti. Mukana jaksossa oli tietysti myös näyttelijä David Hasselhoff, 70 ja David Chockachi, jonka kanssa Lampeniuksella on jaksossa rakkaussuhde.

Santa Monican rantahiekoille sijoittuva sarja tunnetaan kauniista, vähäpukeisista naisnäyttelijöistä ja raamikkaista hengenpelastajamiehistä.

Kaikkien viikkojen aikana, kun sarjaa kuvattiin, Lampeniuksen äiti Ulla Eklund oli mukana ja kuvasi tapahtumia Lampeniuksen videokameralla. 

Lampeniusta pelotti valtavasti lähteä sarjan kuvauksiin. 

– Ajattelin, että naiset ovat niin täydellisiä, jotka ovat siinä mukana. Heidän ihonsa ja kaikki on niin täydellistä. Siihen aikaan ei ollut mahdollista tehdä kuvalle sellaisia asioita, mitä tänä päivänä tehdään, Lampenius kertoi MTV Uutisille.

Lampenius valmistautui kuvauksiin treenaamalla todella paljon ja kävi solariumissa. Pian hänelle kuitenkin selvisi, miten näyttelijöiden täydellinen iho saatiin aikaiseksi. 

– Menin aikaisin aamulla traileriin ja minulle laitettiin päälle ne vaatteet, jotka minulla oli ensimmäisessä kohtauksessa. Minulla oli bikinit, jotka peitettiin nenäliinoilla. Mietin, että mitä nyt tapahtuu. Sitten sieltä tulee iso ämpäri, jossa on ruskeaa mömmöä. Sitten yksi täti alkoi maalata sillä kehoani. Se oli se salaisuus, miten Pamela (Anderson) ja kaikki muut olivat niin täydellisiä. Siinä oli sekoitus kolmea ainetta: aurinkosuojaa, itseruskettavaa ja väriainetta. Väri oli suunnilleen sama kaikilla.

Lampenius on ollut naimisissa yli 15 vuotta puolustusasianajaja Martin Cullbergin kanssa. Hän asuu Ruotsissa miehensä ja kahden tyttärensä, Olivian, 14, ja Cecilian, 10, kanssa.

Katso videolta, miten Baywatch-ohjelmaa tehtiin.

Linda Lampeniuksesta kertova dokumentti katsottavissa syksyllä 2023 MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa.

Lue myös:

    Uusimmat