Linda Lampeniukselta jäätävä paljastus: Kieltäytyi rohkeasta kohtauksesta David Hasselhoffin kanssa – vastasi tylysti supertähdelle

Linda Lampenius tekee Maria Veitolalle yllättävän paljastuksen.

Yökylässä Maria Veitola -ohjelmaa tähdittävä Linda Lampenius paljastaa kieltäytyneensä aikoinaan intiimistä kohtauksesta David Hasselhoffin kanssa.

– Sanoin ei Hasselhoffille, kun mun piti tehdä rakkauskohtaus hänen kanssaan. Minua on vähän hävettänyt jälkeenpäin, sillä olin vähän liian nuori ja olin juonut vähän samppanjaa ja olin huppelissa, kun tämän sanoin niille, Lampenius kertoo.

Lampenius sai Baywatchin käsikirjoituksen luettavaksi ennakkoon, ja oli heti selvää, että hän ei suostuisi kaikkiin niihin kohtauksiin, joita käsiinsä sai. Lampenius muistaa vieläkin kirkkaasti härskin kohtauksen kuvauksen. Kaikki alkoi rannalta Venice beachilla.

– Me hypimme trampoliinilla – Hasselhoff ja minä – hidastettuna tietenkin. Sitten me kaadutaan ja minä joudun alle ja Hasselhoff minun päälleni, Lampenius kertoo.

Lisäksi Lampeniukselle kerrottiin että kaksikon olisi määrä käydä yhdessä myös mutakylvyssä.

– Soitin sinne toimistoon, koska silloin oli päivä Losissa ja sanoin, että en todellakaan voi tehdä tätä kohtausta, että ei missään nimessä, et hyväksy. Hasselhoff on aivan liian vanha minulle, Lampenius muistelee.

– Olin silloin kuitenkin 28.

Yökylässä Maria Veitola MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa torstaisin klo 21.

Lue myös:

    Uusimmat