Limp Bizkitin laulajalla terveysongelmia – Suomen keikka peruttu

Limp Bizkitin ei esiinny ensi lauantaina Qstockissa.  

Yhdysvaltalainen yhtye Limp Bizkit peruu koko Euroopan-kiertueensa. Asia käy ilmi festivaalin tiedotteesta. Yhtyeen oli tarkoitus olla Qstock-festivaalin lauantain pääesiintyjä.

Laulaja Fred Durstilla, 51, on terveydellisiä ongelmia ja hänen lääkärinsä on kehottanut keskeyttämään keikkailun välittömästi.

– Todella ikävä peruuntuminen tässä vaiheessa, mutta tiukasta aikataulusta huolimatta työskentelemme hiki hatussa mahdollisen korvaajan saamiseksi.

– Peruuntumisesta johtuneista muutoksista ohjelmassa kerrotaan mahdollisimman pian. Toivomme pikaista toipumista Fred Durstille, ja syvät pahoittelut kaikille, jotka Limp Bizkitin esiintymistä olivat kovasti odottaneet, festivaalijohtaja Mikko Forstén toteaa tiedotteessa.

Koska kyseessä ei ole yksittäinen konsertti vaan 60 esiintyjän festivaali, kahden päivän lippuja ei voi palauttaa Limp Bizkitin perumisen vuoksi. Festivaalin tekemän linjauksen mukaan pelkän lauantain lipun ostaneilla asiakkailla on kuitenkin mahdollisuus saada rahansa takaisin.

Lue myös:

    Uusimmat