Liikuttava teksti leviää netissä: Tuore isä muistuttaa kotiäitien tärkeydestä

Britti-isä kirjoitti koskettavan kirjeen Facebookiin upeasta kumppanistaan ja lapsensa äidistä.

Brittimiehen tunteisiin vetoavaa kirjoitusta on jaettu Facebookissa yli 15 000 kertaa. Kirjoituksessaan Tony Emms muistuttaa, kuinka kovaa työtä kotiäidit tekevät.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä.

– En aina anna tälle naiselle hänen ansaitsemaansa arvostusta. Kun tulen töistä, hän on aina "väsynyt". Sehän olen minä, joka on ollut töissä koko päivän. Mutta viime aikoina olen ajatellut, mitä tämä mahtava nainen tekee, kun olen poissa... Varmastikin hän vain istuu vauvan kanssa ja katsoo televisiota ja viettää leppoisaa päivää? Emms aloittaa kirjoituksensa.

Mies vastaa itse esittämäänsä kysymykseen kielteisesti ja kertoo, kuinka todellisuudessa hänen puolisonsa herää, kun hän itse lähtee töihin ja ryntää ruokkimaan vauvaa syömättä itse. Tämän jälkeen vauvan kanssa leikitään, vaihdetaan vaippaa, leikitään ja päivunien aikaan pestään pyykkiä, pestään vauvan leluja ja tiskataan edellisen illan astioita.

– Vauva herää ja nälkäinen äiti ei ole syönyt aamiaistakaan, mutta hän ei syö vieläkään, vaan antaa vauvalle lounasta. Lounaan jälkeen lapsi haluaa taas huomiota ja sitten leikitään. Muistakaa, ettei äiti ole vieläkään syönyt... Kaikki aiempi siivous menee hukkaan, kun vauvan leluja on taas kaikkialla, Emms kirjoittaa.

– Tulen kotiin töistä ja minua ärsyttää, että pitää siivota ja sanon, ettei äiti ole tehnyt mitään, vaikka hän on työskennellyt koko päivän varmistaakseen, että vauva on terve ja tyytyväinen. Jos muut isät ajattelevat sanoin, miettikää, mitä olette itse tehneet ja mitä äiti on tehnyt. Kunnioittakaa lapsenne äitiä. Hän on erityinen ihminen, joka on luopunut kaikesta kasvattaakseen lapsesi. Rakastan todella minun kahta nukkuvaa kultaani ja he kummatkin ansaitsevat leponsa.

Mihin äitiä tarvitaan? Suomalaislapset kertovat videolla oman näkemyksensä:

Entä mistä se isi tykkää? Lapset kertovat:

Lähde: Someecards

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja