Mainos

Onko tässä LG:n uusi huippupuhelin? Kuva lupaa hyvää

LG:n tulevasta, 31. elokuuta julkistettavasta V30-huippupuhelimesta on paljastunut mahdollisesti ensimmäinen täysi lehdistökuva. Alta löytyvä kuva on vähintäänkin erittäin lähellä todellisuutta. Ainoa syy toistaiseksi epäillä on kuvaa sen ilmestyminen kiinalaislähteistä, jotka eivät aina ole luotettavimmasta päästä. Kuvasta on kertonut Android Pure -sivusto.

Aiemmin tänään kerroimme LG:n jo vahvistaneen V30:n saavan OLED-näyttöteknologialla toteutetun FullVision-näytön 18:9-kuvasuhteella ja 2880×1440 pikselillä. Näytön reunukset ovat pienet ja kulmat pyöristetyt. Käytössä on LG Displayn valmistama muovi-OLED-näyttöpaneeli, jota suojaa Gorilla Glass 5 -lasi. LG:n mukaan sen näyttö sisältää myös HDR10-sisältöjen tuen. LG julkaisi myös alta löytyvän kuvan.

Uuden kuvan vertailu rinnakkain LG:n G6:n ja Samsungin Galaxy S8+:n kanssa paljastaa V30:ssä olevan kolmikon pienimmät näytön ylä- ja alareunukset

V30:n design paljastui jo myös aiemmin tutun vuotajan OnLeaksin yhdessä MySmartPricen kanssa julkaisemalla videolla, joka löytyy alta.

V30:n edeltäjissä V10:ssä ja V20:ssä on nähty päänäytön yläpuolella toinen pikkunäyttö, mutta V30:n pitkulaisemman kuvasuhteen päänäyttö poistaa tarpeen sille ja ajaa sen kanssa käytännössä saman asian. V30:een on myös huhuttu näytön yläreunassa näkyvää osiota, joka käytännössä lähes vastaisi erillistä lisänäyttöä.

Taakse V30:een on tulossa sormenjälkitunnistimen lisäksi kaksoiskamera, jonka odotetaan sisältävän tuttuun LG-tyyliin tavallisen lisäksi toisen laajakulmaisemman kameran. Pääkameran aukon koon pitäisi olla jopa f/1,6. Näin suurta aukkoa ei vielä puhelinten kameroissa ole nähty. Muiden muuttujien pysyessä samana suurempi aukon koko tarkoittaa yleensä parempaa hämäräkuvausta, kun kamera kykenee tallentamaan kuviin enemmän valoa.

Muita jo aiemmin huhuttuja V30:n ominaisuuksia ovat Qualcommin Snapdragon 835 -huippujärjestelmäpiiri, 4 gigatavua RAM-käyttömuistia, nelinkertainen DA-muunnin äänentoistoa parantamassa sekä tallennusmuistia joko 32, 64 tai 128 gigatavua ja lisäksi microSD-muistikorttipaikka. Puhelimen akku on kiinteä ja rakenne todennäköisesti vedenkestävä. Lisäksi mukana pitäisi olla myös tuki langattomalle lataukselle.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.