Mainos

LG:n tuleva V30-huippupuhelin paljastui jo täysin - kaikista kuvakulmista

LG julkistaa uuden V30-huippupuhelimensa 31. elokuuta IFA-messujen alla. Nyt tulevasta puhelimesta on nähty kuvamateriaalia sananmukaisesti joka kuvakulmasta, kiitos LG:n yhdessä HitRecordin kanssa järjestämän tempauksen.

Tarkoituksella tai todennäköisesti kuitenkin vahingossa materiaalit HitRecordin järjestämästä V30:n kuva- ja ääniominaisuuksien esittelystä julkaistiin jo sen verkkosivuilla. Sittemmin materiaalit on jo nyt poistettu.

Perinteisesti puhelimistaan tiedonmurusia jo ennen täyttä julkistusta paljastava LG on jo aiemmin vahvistanut V30:n saavan OLED-näyttöteknologialla toteutetun FullVision-näytön 18:9-kuvasuhteella ja 2880×1440 pikselillä. Näytön reunukset ovat pienet ja kulmat pyöristetyt. Käytössä on LG Displayn valmistama muovi-OLED-näyttöpaneeli, jota suojaa Gorilla Glass 5 -lasi. LG:n mukaan sen näyttö sisältää myös HDR10-sisältöjen tuen.

V30:n edeltäjissä V10:ssä ja V20:ssä on nähty päänäytön yläpuolella toinen pikkunäyttö, mutta V30:n pitkulaisemman kuvasuhteen päänäyttö poistaa tarpeen sille ja ajaa sen kanssa käytännössä saman asian. V30:een on huhuttu näytön yläreunassa näkyvää osiota, joka käytännössä lähes vastaisi erillistä lisänäyttöä. Siitä ei kuitenkaan nähdä viitteitä nyt uusissa kuvissa.

Taakse V30:een on tulossa sormenjälkitunnistimen lisäksi kaksoiskamera, jonka odotetaan sisältävän tuttuun LG-tyyliin tavallisen lisäksi toisen laajakulmaisemman kameran. Pääkameran aukon koon pitäisi olla jopa f/1,6. Näin suurta aukkoa ei vielä puhelinten kameroissa ole nähty. Muiden muuttujien pysyessä samana suurempi aukon koko tarkoittaa yleensä parempaa hämäräkuvausta, kun kamera kykenee tallentamaan kuviin enemmän valoa. V30:n kamera näyttäisi kohoavan hieman laitteen muusta takapinnasta ja mukana on myös lasertarkennus.

Muita jo aiemmin huhuttuja V30:n ominaisuuksia ovat Qualcommin Snapdragon 835 -huippujärjestelmäpiiri, 4 gigatavua RAM-käyttömuistia, nelinkertainen DA-muunnin äänentoistoa parantamassa sekä tallennusmuistia joko 32, 64 tai 128 gigatavua ja lisäksi microSD-muistikorttipaikka. Puhelimen akku on kiinteä ja rakenne todennäköisesti vedenkestävä. Lisäksi mukana pitäisi olla myös tuki langattomalle lataukselle.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.