LG:n suurinäyttöinen puhelin sai seuraajan

LG julkaisi viime kesän alussa G4 Styluksen, joka ratsasti uljaasti huippumallin G4:n nimellä, mutta sijoittui keskihintaluokkaan. Sen erikoisuuksiin kuuluivat iso, 5,7-tuumainen näyttö sekä stylus-kynä. Nyt laite on saamassa seuraajan, sillä LG kertoi tänään, että Stylus 2 näkee päivänvalon MWC-tapahtumassa ensi viikolla.

Uusi malli ei enää ratsasta lippulaivan nimellä, vaan uutuuden nimi on yksinkertaisesti LG Stylus 2. Edeltäjänsä tavoin se on varustettu 5,7-tuumaisella näytöllä, jonka käytölle lisäulottuvuuksia tuo uudistettu stylus. Uusi ohjauskynä on saanut muun muassa nanopinnoitetun kärjen, jonka luvataan olevan vanhaa kumikärkistä kynää tarkempi. Kun kynä irroitetaan sen säilytyskolosta, aukeaa näytölle pikavalikko ohjauskynää käyttäville sovelluksille.

Vaikka näytön koko Stylus 2:ssa on yhtä suuri kuin sen edeltäjässä, on itse laite hieman ohuempi ja sirompi. Paksuus on pienentynyt 9,6 millimetristä 7,4 millimetriin ja paino vähentynyt 163 grammasta 145 grammaan. Alumiinirunkoisen laitteen sisällä on 3000 milliampeeritunnin akku, joka on käyttäjän vaihdettavissa, ja myös muistikorttipaikka löytyy.

Teknisiä ominaisuuksia LG Stylus 2:ssa ovat 1,2 gigahertsin neliydinsuoritin, 1,5 gigatavun RAM-muisti, 16 gigatavun sisäinen tallennustila ja kahdeksan sekä 13 megapikselin kamerat. Näytön tarkkuus on 1280 x 720 pikseliä. Käyttöjärjestelmänä laitteessa on Android 6.0 Marshmallow.

LG ei kertonut vielä tarkempia hintatietoja uutuudelle, mutta tiedotteen mukaan se asettuu keskihintaluokkaan. Olettaa siis sopii, että Stylus 2:n hinta asettuu lähelle sen edeltäjän suositushintaa, joka oli 299 euroa.

LG on aktivoitunut uusien puhelinmallien julkistuksen kanssa, sillä joaiemmin tällä viikollayhtiö julkisti kaksi muuta keskihintaista laitetta, X camin ja X screenin. Yhtiön seuraava lippulaivamalli, G5, esitellään tulevana sunnuntaina.

Lue myös:

    Uusimmat