Lewis Hamiltonin tunteikas puheenvuoro päättyi sydämelliseen halaukseen kameroiden edessä – "Rakastan teitä"

Lewis Hamilton oli erittäin otettu voitostaan Saksan GP:ssä, ja jakoi vuolaasti kiitosta myös tallinsa väelle.

Hamilton starttasi kisaan 14. ruudusta, mutta taisteli tiensä voittoon useiden käänteiden jälkeen. Yksi näistä oli Ferrarin Sebastian Vettelin keskeytys johtopaikalta, minkä seurauksena Hamilton nousi takaisin MM-sarjan kärkeen.

Brittitähti oli selvästi tunteiden vallassa, kun hän kommentoi kisan tapahtumia C Morelle.

– Uskon aina, että voin voittaa, vaikka olisin viimeisenä. Olen koko elämäni uskonut tällaiseen päivään – ja nyt se tapahtui! Tulin voittoon 14. sijalta, hullua. En menettänyt uskoani ja toivoani sekunniksikaan tänään, ja lopputulos oli se, mistä unelmoin. Olen siitä kiitollinen, Hamilton kommentoi.

Aika-ajoissa ensimmäiseen osioon teknisen vian takia jäänyt Hamilton kiitteli tallinsa panosta tiimiradiossa heti kisan jälkeen ja jatkoi lämpimien kiitosten jakamista myös lehdistötilassa.

– Sain nollattua aika-ajon pettymyksen yllättävän nopeasti. Minulla on myös ympärilläni upeita ihmisiä, jotka pysyivät positiivisina ja tukivat minua koko ajan. Se on iso asia, Hamilton totesi ja otti media-avustajansa Rosan lämpimään rutistukseen. 

– Rakastan teitä, Hamilton totesi.

Hamiltonin voiton ylle tuli kuitenkin epäilyksiä kilpailun jälkeen, sillä hän oikaisi varikkosuoralta takaisin radalle kisan aikana, mistä Ferrari on tehnyt protestin. Jos Hamiltonia rankaistaan, voittoon saattaa nousta toiseksi tullut tallitoveri Valtteri Bottas. Kisan kolmas oli Ferrarin Kimi Räikkönen.

Lue myös:

    Uusimmat