Lewis Hamiltonilta päivitys terveydentilastaan – "Yksi vaikeimmista viikoista pitkään aikaan"

Koronavirukseen viime viikolla sairastunut Lewis Hamilton päivitti kuulumisiaan Twitter-tilillään.

Hamilton antoi positiivisen testituloksen viime viikolla ennen Sakhirin osakilpailua, joten brittikuljettaja joutui jäämään sivuun kisaviikonlopusta.

Mercedes-pomo Toto Wolff päivitti Hamiltonin vointia kisaviikonlopun aikana, mutta nyt Hamilton on itsekin avannut sanaisen arkkunsa tilanteestaan. Hamilton myöntää, että koronavirus on vaatinut veronsa.

– Tiedän, etten ole ollut aktiivinen viimeisen viikon aikana. Tämä on ollut minulle ehdottomasti yksi vaikeimmista viikoista pitkään aikaan. Olen keskittynyt vain lepäämään ja yrittänyt päästä takaisin kuntoon, jotta pääsisin jälleen kisaamaan päätöskisassa Abu Dhabissa, Hamilton kertoo julkaisemallaan Twitter-videolla.

Mestaruutensa jo varmistanut Hamilton vakuuttaa kuitenkin, että hänen vointinsa on jo huomattavasti kohentunut. Hamilton pystyi tiistaina jo kuntoilemaan, mikä antaa positiivisia signaaleja brittikuskin parantumisesta.

– Kun heräsin tänään, vointini oli erinomainen ja pääsin treenaamaankin. Haluan ilmoittaa, että olen kunnossa ja kiittää teitä viesteistänne. Toivon, että pääsen pian takaisin autoon, Hamilton viestittää.

Lue myös:

    Uusimmat