Lewis Hamilton otti yhteyttä Max Verstappeniin – hollantilaistähti seisoo rajun hyökkäyksensä takana: "En olisi toiminut noin"

1:01
Video: Max Verstappen ja Lewis Hamilton puhuivat puhelimessa Silverstonen tapahtumien jälkeen: "En muuta lähestymistapaani"

Lewis Hamiltonin ja Max Verstappenin Britannian GP:n kohukolari on yhä F1-varikon isoin puheenaihe uuden kisan alla. Red Bullin hollantilaistähti Verstappen vahvistaa, että Hamilton otti häneen yhteyttä kolarin jäljiltä. Verstappen seisoo yhä hyökkäävien sanojensa takana.

MAINOS

Koko F1-kausi C Moressa!

Venäjän GP 24.9.-26.9.
Pe: 1. harjoitukset klo 11.25, 2. harjoitukset klo 14.55
La: 3. harjoitukset klo 11.55, aika-ajot klo 14.55
Su: Venäjän GP klo 14.55, ennakkotunnelmat klo 14.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Hamilton ja Verstappen osuivat yhteen Britannian GP:n ensimmäisellä kierroksella. Kolari syntyi, kun Hamilton lähti hakemaan ohitusta sisäkautta. Mutkaan kääntyessä Hamiltonin auton etupää osui Verstappenin auton takapäähän niin, että Red Bullin hollantilaiskuljettaja päätyi vauhdilla seinään.

Verstappen vietiin sairaalaan tutkittavaksi, kun taas Hamilton ajoi 10 sekunnin aikarangaistuksesta huolimatta kisan voittoon.

Kilpailun jälkeen Verstappen latoi hyökkäävää tekstiä Hamiltonin suuntaan. Verstappen ei arvostanut lainkaan sitä, miten Hamilton juhli suureleisesti Britannian GP:n voittoa samaan aikaan, kun hän makasi sairaalan vuoteella. Verstappen nimitti Hamiltonin käytöstä ”epäkunnioittavaksi”.

Hollantilainen vahvisti, että Hamilton otti häneen yhteyttä Britannian GP:tä seuranneen kaksiviikkoisen tauon aikana.

– Kyllä, hän soitti minulle. En halua avata puhelun sisältöä, mutta puhuimme toisellemme, Verstappen kertoi Unkarin GP -viikonlopun alla.

Verstappen seisoo yhä purkauksensa takana.

– Mitä tarkoitin epäkunnioittavalla käytöksellä oli se, että ei sitä voi edes juhlia voittoa, kun on työntänyt toisen seinään 51G:n voimalla. Ei vain voi. En pitänyt juhlimista kovin kunnioittavana tekona. En olisi toiminut noin, Verstappen selitti.

Red Bull -tähti on omien sanojensa mukaan täydessä iskussa uuden kisan alla.

– Kolarin jälkeen olin muutaman päivän ajan ruhjeilla. Sen jälkeen olo on mennyt paremmaksi ja paremmaksi. Olen harjoitellut kovempaa kuin koskaan, Verstappen vakuutteli.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja