Lewis Hamilton ja Toto Wolff istutettiin samaan pöytään – brittikuskin Ferrari-hehkutus sai tallipomon katselemaan kulmiensa alta

Formula 1:ssä käyntiin toinen testiviikko – C Moren F1-asiantuntijat perkaavat toisen testiviikon asetelmia 7:49
Niki Juusela ja Aaro Vainio perkaavat Barcelonan F1-testien toisen ajopäivän kuulumisia.

Mercedeksellä kaikki maailmanmestaruutensa voittanut Lewis Hamilton voi sanoa suoraan tallipäällikölleen Toto Wolffille Ferrarin tuntuvan houkuttelevalta vaihtoehdolta, mutta samaan hengenvetoon hän tietää syyt, miksi asia tuntuu lyhytnäköiseltä.

Hamiltonin on jo pitkään huhuttu vilkuilevan Ferrarin suuntaan uransa lähestyessä viimeisiä vuosiaan. Sky Sportsin haastattelussa Martin Brundle kysyy brittikuskilta, houkuttaisiko tätä tehdä Michael Schumacherin tavoin ja hakea uralleen kruunua Ferrari-mestaruudella.

– Se on aika lyhytnäköinen juttu, Hamilton toteaa haastattelussa, jossa hänen tallipomonsa Toto Wolffin istuessa vastapäätä.

– Jos katsoo kaikkia Ferrarilla ajaneita kuskeja, niin se uskomaton tiimi. Heidän autonsa on aina kauniin punainen. Sitä väriä on kypärässänikin. Se on intohimon ja rakkauden väri, Hamilton hehkuttaa Wolffin katsellessaan vastapäätä kuskiaan kulmiensa alta.

Hamilton löytää kuitenkin syitä sille, miksi Mercedes-legendaksi jääminen olisi myös houkuttelevaa.

– Mutta se, mitä Mercedes on tehnyt kuskeilleen: jopa Stirling Moss (vuosien 1955–58 MM-kakkonen) on yhä osa tiimiä. He kunnioittavat sitä, ja sinusta tulee osa menestystarinaa elinikäisenä kumppanina, mikä on minusta supervetoavaa, Hamilton toteaa.

Videon Hamiltonin ja Wolffin haastattelusta voit katsoa Sky Sportsin sivuilla.

Lue myös:

    Uusimmat