Lentopallon ja salibandyn sarjat pakettiin Suomessa

Suomen lentopalloliitto teki odotetun ratkaisun, kun se kertoi lauantaina kaikkien aikuisten sarjojensa päättämisestä tämän kauden osalta. Myös Salibandyliitto on päättänyt lopettaa miesten ja naisten Salibandyliigan sekä Divarin pelikaudet koronaviruksen takia.

Jo aiemmin lentopalloliitto tiedotti kaikkien aikuisten sarjojen toiminnan olevan tauolla toistaiseksi koronaviruksen takia.

Perjantai-iltana kerrottiin miesten Mestaruusliigan kauden päättämisestä, mutta tänään lopetettujen sarjojen joukkoon liittyivät naisten Mestaruusliiga, liiton valtakunnalliset sarjat ja alueelliset sarjat.

Lentopalloliiton tiedotteen mukaan tarkemmat linjaukset liittyen kilpailullisiin asioihin, kuten alempaan sarjaan tippumisten tai ylempään sarjaan nousemisten osalta, käsitellään liiton hallituksen kokouksessa 18. maaliskuuta. Tuolloin käsitellään myös juniorisarjojen tilannetta.  

Salibandyliitolta sama ratkaisu

Salibandyliitto ilmoitti lauantaina, että aloitettuja miesten Salibandyliigan ja Divarin pudotuspelejä ei jatketa, eikä naisten Salibandyliigan pudotuspelejä aloiteta. Pääsarjojen karsintapelejä ei myöskään pelata.

Liitto oli tiedottanut jo torstaina, että pääsarjojen sarjatoiminta pysäytetään toistaiseksi. 

Lue myös:

    Uusimmat