Lennonin vessanpönttö myydään ökyhintaan

John Lennonin kylpyhuone ja sen mukana hänen koristeltu vessanpyttynsä tulee myyntiin Beatlesille omistetun huutokaupan yhteydessä. Jos olet nopea, voit kohta istua tarpeillasi kuin rockin legenda konsanaan.

Beatles-huutokauppa järjestetään tällä viikolla Liverpool-instituutin Paul McCartney -auditoriossa ja muun esineistön joukossa on myös John Lennonin entinen kylpyhuone.

Kalusteet ovat hänen kodistaan Berkshirestä, jossa hän asui vuosina 1969-1972 ja posliininen pytty on arvolta noin 900-1200 euron arvoinen.

– Voi olla että vessanpönttö on arvokas tai sitten ei, mutta ainakin se ehdottomasti kummallisin esine, jonka olemme myyneet, Beatles-asiantuntija ja huutokaupan järjestäjä Stephen Bailey kertoo Telegraph.co-sivuston haastattelussa.

Lisäksi myyntiin tulee yksi Lennonin harvinaisimmista albumeista, Two Virgins. Se aiheutti ilmestyessään skandaalin, koska kannessa on kuva alastomasta Yoko Onosta ja Lennonista. Levy on heidän yhteistuotantonsa ja sitä myytiin aikoinaan paperipusseissa häpeällisen kansikuvan vuoksi.

Kuva: Wireimage.com

Telegraph.co/ MTV3

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja