Leijonista tuttu Oskar Osala viime aikojen kokaiinikohusta: "En ole koskaan tavannut huumeongelmaa"

Suomalaistähdet NHL:ssä - vieraana Göran Stubb 6:38

Tuoreeltaan jääkiekkomaailmaa ovat ravistelleet kokaiiniepäilyihin liittyvät tapaukset. Esillä ovat olleet sekä NHL-hyökkääjän Jori Lehterän huumevyyhtiepäily että SM-liigasta ilmi tulleet varoitukset ja epäilyt. Tällä hetkellä välivuotta pitävä huippukiekkoilija Oskar Osala sanoo, ettei hän ole törmännyt huumetapauksiin omalla urallaan.

Osala on pelannut kotimaisen SM-liigan lisäksi muun muassa Pohjois-Amerikassa sekä Venäjän KHL:ssä.

– En ole koskaan tavannut minkäännäköistä huumeongelmaa, Osala sanoi torstain Huomenta Suomessa, liittyen tuoreisiin paljastuksiin.

Viime viikolla MTV:n Rikospaikka-ohjelma kertoi, että NHL:ssä Philadelphia Flyersia edustava suomalaishyökkääjä Jori Lehterä on yhtenä epäiltynä Tampereen alueella tutkinnassa olevassa kokaiinivyyhdissä.

Myöhemmin Ilta-Sanomat paljasti, että keväällä 2017 yksi SM-liigaseura oli varoittanut Leijonien päävalmentajaa Lauri Marjamäkeä mahdollisten kokaiiniepäilyjen johdosta. Ilta-Sanomien mukaan kokaiinin käyttöä on epäilty myös parissa muussakin SM-liigaseurassa.

Osalan mukaan hän ei ole törmännyt urallaan huumetapauksiin.

Huippukiekkoilija Oskar Osalan välivuosi 6:57

– En suorituskykyä parantaviin enkä viihdehuumeisiin, Osala sanoi suoraan.

– En edes Venäjällä. Siellä alkoholia kyllä käytetään, mutta isompaa huumeongelmaa en ole koskaan tavannut, Osala jatkoi.

Lue myös:

    Uusimmat