Mainos

Tutkinnanjohtaja Jori Lehterän kokaiiniepäilystä: "Homma on lähtenyt laukalle"

9:14

Kokaiinirinkiin yhdistetyn Jori Lehterän asianajaja sanoi uutistoimisto AP:lle odottavansa poliisin tiedotetta. Tutkinnanjohtaja kertoi kuitenkin MTV Sportille, ettei mitään lausuntoa ole tulossa.

​​​​​​​Ylälaidan videolla perjantain Huomenta Suomen keskustelu siitä, hiipivätkö huumeet urheilun pariin.

Uutistoimisto AP:n toimittaja Stephen Whyno oli haastatellut torstaina Jori Lehterän asianajajaa Ari Niemistä, joka odotti poliisin tiedotetta asiakkaansa tilanteesta. 

– Poliisi antaa lyhyen lausunnon, koska tämä on lipeämässä käsistä, Nieminen kommentoi.

Sisä-Suomen poliisilaitoksen rikosylikomisario Jari Kinnunen kuitenkin totesi MTV Sportille, ettei mitään tiedotetta olla lähettämässä. 

– Toimittajat ovat olleet yhteydessä Niemiseen. Nyt on puhuttu aidasta ja aidanseipäistä, tutkinnanjohtaja Kinnunen sanoi. 

– Olemme puhuneet NHL:ään lähetettävästä tiedotteesta, jossa kertoisimme tilanteesta meidän näkökulmastamme. Sitä ei ole kuitenkaan lähetetty, koska asianajajalta ei ole tullut lupaa nimen julkaisemiseen. Näin se jäi lähettämättä. 

NHL:n varakomissaari Bill Daly kertoi aiemmin, että NHL aikoo tutkia Lehterään kohdistuneet epäilykset. Philadelphia Flyersin GM Ron Hextall sanoi AP:n jutussa, että seuran edustajat ovat keskustelleet Lehterän ja NHL:n johdon kanssa asiasta. 

Kinnunen sanoi, että tutkinta etenee täyttä vauhtia. Hän kertoi, että tutkintaa varten on otettu jälleen kiinni yksi uusi henkilö, joka ei ole urheilija. 

– Ei tämä ole mikään urheilijoiden rinki. Tämä on lähtenyt vähän laukalle. Yhden ihmisen osalta on tehty aika iso soppa. Ringissä on ihmisiä laidasta laitaan, Kinnunen muistutti. 

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja