Uusi paljastus: Jori Lehterän kokaiiniepäilyistä käyty keskusteluja NHL:ssä

0:30

Philadelphia Flyersin general manager Ron Hextall kertoo seurajohdon käyneen keskusteluja Jori Lehterän huumausainerikosepäilyistä jääkiekkoilijan itsensä ja NHL:n kanssa.

– Olemme puhuneet Jori Lehterän ja (NHL-)liigan toimiston kanssa asioista, joista on uutisoitu Suomessa. Pidättäydymme antamasta lisäkommentteja tässä kohtaa, Hextall sanoi The Inquirer -uutissivuston mukaan.

– En tiedä mitään yksityiskohtia, joten ei ole mitään kommentoitavaa, Hextall kertoi keskiviikon harjoitusten jälkeen. Lehterä itse ei osallistunut kyseisiin harjoituksiin Voorheesissa.

The Inquirer pohjaa jutussaan tietonsa Lehterän kokaiinirinki-osallisuudesta MTV:n uutisointiin: MTV:n Rikospaikka-ohjelman tietojen mukaan Sisä-Suomen poliisi epäilee Lehterää huumausainerikoksesta kokaiinijutussa, jossa on myös 22 muuta epäiltyä. Lehterä on poliisikuulusteluissa kiistänyt syyllistyneensä rikokseen.

Rikospaikka-ohjelman tietojen mukaan poliisi teki kokaiinijuttuun liittyen kiinniottoja Lehterän mökkikiinteistöllä kesän aikana. Lehterä ei ollut tuolloin kiinniotettujen joukossa.

Jutussa on edelleen vangittuna seitsemän henkilöä. Poliisin tutkinnassa on noin kahden kilon kokaiinitapaus. Ainetta epäillään levitetyn Tampereen seudulle ja muualle Pirkanmaalle tammikuusta 2017 alkaen.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja