Leijonista tuttu hyökkääjä astui sankariksi KHL:ssä – voittomaali minuutti ennen loppua

Juuso Puustinen nousi maaleillaan Sibir Novosibirskin sankariksi jääkiekon KHL:ssä, kun Admiral Vladivostok taipui vieraissa maalein 2–1.

Puustinen iski joukkueensa molemmat osumat. Ensin hän iski Sibirin 1–0-vierasjohtoon vajaan viiden minuutin kohdalla.

Denis Vikharev toi Admiralin toisessa erässä tasoihin. Ottelu oli etenemässä jo kohti jatkoaikaa, kun Puustinen astui jälleen esiin. Leijonistakin edelliskausilta tuttu suomalaishyökkääjä napautti voittomaalin ajassa 58.59, minuutti ja yksi sekunti ennen varsinaisen peliajan päättymistä.

Sibir on KHL:n itäisessä konferenssissa viidennellä sijalla. Ensimmäistä kauttaan joukkueen nutussa pelaava Puustinen on nyt nakutellut kauden 12 otteluun tehopisteet 6+2=8.