KHL-suomalaishyökkääjä Juuso Puustinen hirmuvireessä – takoi hattutempun dramaattisessa nousussa!

Laitahyökkääjä Juuso Puustinen oli mahtivireessä jääkiekkoliiga KHL:ssä maanantaina. Puustinen takoi kolme maalia eli kypärätempun, kun hänen edustamansa Sibir Novosibirsk kaatoi kotonaan Riian Dinamon jatkoajalla 4–3.

Puustisen kolmas osuma oli ratkaisumaali jatkoajalla. Kolmannessa erässä Puustinen tasoitti ottelun 3–3:een 58 sekuntia ennen päätössummeria. Ottelu oli hyvin kaksijakoinen, sillä Dinamo karkasi toisessa erässä jo 3–0-johtoon.

Puustinen, 32, pelaa nyt kolmatta kauttaan KHL:ssä ja toista Sibirissä.

Puustisen kanssa ykkösketjussa pelaava sentteri Mikael Ruohomaa saalisti kolme syöttöpistettä ja puolustaja Jyrki Jokipakka yhden syöttöpisteen.

Sibirin neljäs suomalainen, maalivahti Harri Säteri pääsi penkiltä tositoimiin toisessa erässä.