Leijonien rohkealle päätökselle suitsutusta – "Joukkue ei ole enää tuntematon vuoden päästä"

MM-kisojen tunnelma tiivistyy 7:16
Videolla Sakari Pietilä ja Tobias Salmelaisen ajatuksia Leijonat-joukkueesta.

Jääkiekon MM-kilpailujen puolivälierät lähestyvät. Rutiiniottelut Britanniaa ja Ranskaa vastaan toivat Leijonille kuusi pistettä ja näin joukkue on varmistanut vähintään lohkon toisen sijan.

MAINOS

Jääkiekon MM-kisat C Morella!

Suomi – Saksa tiistaina 21.5. klo 13.15 C More Sport 1/MTV3

Kaikki ottelut suorana C Morella. Suoratoistona ottelut katsottavissa vain cmore.fi-palvelussa.

Terapeuttinakin toimiva valmentaja Sakari Pietilä sekä HIFK:n urheilujohtaja Tobias Salmelainen pohtivat Huomenta Suomen vieraina, mitä kahdesta edellisestä pelistä voi vetää yhteen.

– Nyt ennen puolivälieräpeliä, johon kulminoituu oikeastaan koko turnaus, on jännittävää katsoa kuinka Leijonat pärjää. Nyt on tullut hieman muutamia hieman merkityksettömämpiä pelejä alle. Kuinka (joukkue) herää sitten, Pietilä tuumaa.

– Valmennus on tehnyt myös hienon ja rohkean jutun, ettei tarvitse joka päivä katsoa kuinka NHL:ssä on pelattu. Onko St. Louis tippunut, tuleeko Dallasista ketään, Pietilä toteaa.

Suurinta osaa kisaseuraajista on mietityttänyt läpi kisamaininkien riittääkö paperilla tuntemattomamman Leijonat-joukkueen taidot ja paukut.

– Se tässä on hauska, tämä joukkue ei ole enää tuntematon vuoden päästä. Tässä on monta pelaajaa, jolla on käyrä ylöspäin ja heidän status on vaihtumassa, Salmelainen kommentoi.

Pääkuvan videolla Pietilä ja Salmelainen kertovat muun muassa mitä mieltä ovat Leijonat-joukkueesta sekä Kaapo KakostaAlla olevalla videolla Pietilän ja Salmelaisen vierailun toinen osa.

Leijonien MM-kisat huipentuvat 7:55

Lue myös:

    Uusimmat