Leijonien "Mörkö-lento" lähti vihdoin liikkeelle kaksi tuntia myöhässä! Bratislavan kentän henkilökunnalta käsittämätöntä sekoilua

0:11
Marko Anttila sai ihailtavakseen koko joukkueen nimikirjoituksilla varustetun pelipaidan.

Leijonat on tekemässä paluuta Slovakian Bratislavasta takaisin Suomeen, jossa illalla juhlistetaan tuoreita maailmanmestareita. Odottelun yhteydessä lentokoneessa välittyi koko leijonahuuman iso ilmiö.

Suomen joukkueen oli määrä palata Suomeen noin kello 14. Tämänhetkisen aikataulun mukaan lento olisi kuitenkin noin kaksi tuntia myöhässä. Koneessa olevan MTV Urheilun toimittajan Matti Nyrhisen mukaan kone liikahti kiitoradalle vasta kello 13.56 Suomen aikaan

Suomeen konetta odotetaan siis aikaisintaan neljältä.

Paha myöhästyminen on peräisin laukkuongelmasta. Koneen kapteenin mukaan Bratislavan lentokentällä on käynyt sekaannusta, eivätkä syyt liity Finnairiin, joka operoi charter-lennon.

– Laukkuja on hukassa ja ne, joiden pitäisi laittaa luukut kiinni ovat kadonneet, MTV Urheilun Matti Nyrhinen kertoo kapteenin kuulumisia.

Leijonat oli ilmoittanut koneen henkilökunnalle, että kateissa olevat laukut saavat tulla perässä, mutta pyyntöön ei reagoitu.

Kyseisen lennon numero on AY7512, numeron loppu luonnollisesti Suomen joukkueen kapteenin Marko Anttilan pelinumeron mukaan. Tällä juhlistetaan Anttilan syntymäpäivää. Suomen joukkueen kapteeni kun saa täyteen tänään 34 vuotta.

– Mörkö, mörkö, Leijonien pelaajat huutelivat koneessa odottelun yhteydessä.

Mörkö viittaa Anttilan kovasti leviämään lähteneeseen lempinimeen, Mörkö-Markoon. Anttila nousi suoranaiseksi kansallissankariksi, kun hän paukutti isoja maaleja ratkaisupeleissä.

Finaalissa Anttila vastasi Suomen 1-1-tasoituksesta ja voittomaaliksi jääneestä 2-1-osumasta. Leijonat vei lopulta Kanada-finaalin nimiinsä lukemin 3-1.

Paluu livestä

Leijonien paluu välitetään suorana MTV Uutiset Livestä. Lähetys käynnistyy, kun lento on saapumassa Helsinki-Vantaalle.

Lenttokenttävastaanoton jälkeen Leijonien pelaajat juhlistavat mestaruutta perheenjäsenten kanssa, jonka jälkeen illalla on luvassa suuri kansanjuhla.

Illalla järjestettävän kansanjuhlan osalta lisätietoa on luvassa maanantaina aamupäivällä.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja