Leijonien MM-kultafinaalin valmennusratkaisuista uusia paljastuksia – "Haukuin hänet huonoksi ihmiseksi"

Jukka Jalonen, Karri Kivi, Tero Lehterä ja Pasi Nurminen kertasivat MM-kultamuistojaan Leijonista MM-kisojen finaali-iltana C Moren studiossa.

MAINOS

MM-finaali
sunnuntaina!

Ruotsi–Sveitsi klo 21.15 C More Sport 1 ja MTV3 (studio jo klo 20.00)

Jääkiekon MM-kisojen kaikki 64 ottelua näet C Moren suoratoistopalvelusta.

Pääkuvan videolla tarinoita Leijonien ja Nuorten Leijonien maailmanmestaruuksien takaa. Miksi Karri Kivi hämmästeli Artturi Lehkosta ennen U20-finaalia 2014? Mikä oli Jukka Jalosen "aivopieru" 2011 MM-finaalissa? Videolla nämä ja paljon muuta!

Jalonen ja Nurminen juhlivat valmentajina MM-kultaa keväällä 2011, minkä lisäksi Jalonen valmensi Nuoret Leijonat mestariksi 2016. Kivi onnistui samassa kaksi vuotta aiemmin. Lehterän maailmanmestaruus tuli puolestaan Leijonissa pelaajana vuonna 1995.

Nelikko jakoi muistojaan Mestareiden pöydässä sunnuntaina. Nurminen paljasti hauskan tilanteen 2011 MM-finaalista Ruotsia vastaan. Leijonat voitti sen 6-1 oltuaan 0-1-tappiolla.

– Muistan pelin lopusta sellaisen jutun, kun tilanne oli jotain 4-1 ja äijillä oli hirveät bileet siinä aitiossa. Olin siinä, että "nyt rauha, rauha". Jätkät sanoivat minulle: "Ole huoleti, tämä hoituu kyllä!" Nurminen naureskeli.

Nurminen muistaa myös hauskan yksityiskohdan siitä, kun hän raportoi joukkueelle Ruotsin maalivahdin Viktor Fasthin heikoista kohdista.

– Ei hänestä oikein meinannut löytyä mitään huonoa kisojen ajalta. Haukuin hänet sitten huonoksi ihmiseksi, Nurminen hymyili.

Lue myös:

    Uusimmat