Uusi MM-yllätys: Venäjä otti käkättimeen – ratkaisumaalissa pirullinen mauste

Venäjä kärsi yllättävän 1–3-tappion Slovakiaa vastaan jääkiekon MM-kisojen A-lohkon ottelussa Latvian Riiassa. Voitto-osuma syntyi ottelun loppupuolella pirullisella kimmokkeella.

MAINOS

Jääkiekon MM-kisat 13.-29.5.2022

Kaikki MM-kisojen lähetykset näet C Moresta, Leijonien pelit myös MTV3-kanavalta.

Parhaat palat ja kisatunnelmat suorana mtv-palvelussa ja MTV Uutiset Live -kanavalla. Kaikki kisauutiset ja -videot sekä otteluohjelma MM-jääkiekon verkkosivuilla

Muista myös ladata MTV Uutisten uusittu sovellus, niin tiedät ensimmäisenä kaikki kisojen käänteet.

Slovakia paineli Venäjän puolustuksen munimisesta 1–0-johtoon toisessa erässä Milos Kelemenin maalilla. Venäjä kampesi tasoihin kuitenkin vain minuutti ja kuusi sekuntia myöhemmin, kun kiekko kimposi Sergei Toltshinskin laukauksesta Aleksandr Barabonovin luistimesta yläkulmaan

Kolmannessa erässä onni oli Slovakian puolella – joskin kutikin oli jälleen tulinen. Martin Gernat pommitti venäläisjaloista 2–1-voittomaalin ylivoimalla ajassa 53.19.

Video ratkaisumaalista näkyy jutun ylälaidassa.

Marek Daloga sinetöi päätösosuman tyhjiin, ja suurten jääkiekkomaiden tappioiden värittämien MM-kisojen seuraava yllätys näki päivänvalon.

Slovakia on nyt voittanut MM-turnauksen kolme ensimmäistä otteluaan. Venäjä kärsi kahden voiton jälkeen ensimmäisen tappionsa. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja