MM-kisojen jättiyllätykset ällistyttävät myös Leijonissa – "Aika erikoista"

Jääkiekon tämän kevään MM-kisoissa on nähty jo useita yllätystuloksia. Muun muassa mestarisuosikit Kanada, Ruotsi ja Tshekki ovat kaikki yhä nollilla. Erikoiset tulokset ovat tavoittaneet myös Leijonien joukkueen.

MAINOS

Jääkiekon MM-kisat 10.-26.5.2024

Leijonien pelit, välierät ja finaali MTV3-kanavalla sekä MTV Katsomo -palvelussa.

Kaikki kisauutiset MM-jääkiekon verkkosivuilla

Suomi sai maistaa oman palansa kisojen yllätyksellisyydestä, kun sunnuntain keskinäisessä kohtaamisessa Kazakstan oli parempi rankkareiden jälkeen lukemin 2–1.

– Tappio harmittaa aina, totta kai. Täällä tulee kuitenkin pelejä niin nopeasti, että ei auta jäädä murehtimaan liikoja. Katsotaan videolta, että mitä asioita voidaan tehdä paremmin ja lähdetään parantamaan niitä seuraavassa pelissä, Leijonien puolustaja Petteri Lindbohm sanoo MTV Urheilulle.

Yllätyksiä on tippunut joka suunnalta. Latvia kaatoi Kanadan, Ruotsi hävisi Valko-Venäjälle ja Tanskalle, Venäjä Slovakialle. Kaiken keskellä Kanada, Ruotsi ja Tshekki ovat yhä nollassa pisteessä.

– Onhan tuo ollut aika erikoista… erikoisia pelejä, Lindbohm miettii.

– Pitää muistaa, että kaikki pelit ovat olleet tiukkoja peljä. Esimerkiksi sunnuntaina Kazakstan pelasi erittäin hyvin ja nappasi taisteluvoiton. En tiedä. Ovatko maailmankirjat sekaisin vai onko siellä opittu pelaamaan jääkiekkoa, Lindbohm veistelee.

Leijonat yrittää palata voittojen tielle tiistaina, kun iltaottelussa vastaan asettuu Norja.

– Heillä on nopeita yksilöitä ja he yrittävät luoda nopealla suunnanmuutospelillä paikkoja. Pitää olla hereillä sen kanssa. Samalla meidän pitää löytää tapoja, että saamme kiekkoa reppuun, Lindbohm miettii.

Lue myös:

    Uusimmat