Yllätystieto: Leijonat kohtaa Venäjän jalkapallon MM-kisastadionilla

Mika Kortelainen kertoo uudesta roolistaan Leijonissa 2:32

Venäjän jääkiekkomaajoukkue isännöi Suomea joulukuussa Euro Hockey Tourin Channel One Cupissa Pietarin jalkapallostadionilla, kertoo uutistoimisto Tass.

Videolla Mika Kortelainen kertoo uudesta roolistaan Leijonissa.

Venäjä ja Suomi kohtaavat turnauksen viimeisessä ottelussa 16. joulukuuta. Venäjän ja Suomen jääkiekkoliitot ovat Tassin mukaan sopineet, että ottelu pelataan Stadion Krestovskilla, joka oli yksi jalkapallon MM-kisojen pelipaikoista kuluneena kesänä.

Tass oli haastatellut Venäjän jääkiekkoliiton varapuheenjohtaja Roman Rotenbergiä, jonka mukaan ottelun pelaamisesta on sovittu Suomen jääkiekkomaajoukkueen kanssa, mutta asiaan liittyvistä yksityiskohdista vielä keskustellaan. Rotenbergin mukaan asiasta aiotaan tiedottaa virallisesti, kun kaikki yksityiskohdat ovat selvillä.

Suomen jääkiekkoliiton toimitusjohtaja Matti Nurminen ei halunnut kommentoida asiaa tarkemmin, vaan viestitti MTV Sportille, että Venäjän turnauksen asioita kommentoi ainoastaan Venäjän jääkiekkoliitto.

Stadion Krestovskin kapasiteetti jalkapallon MM-kisoissa oli 64 468 katsojaa, kun taas Venäjän jalkapalloliigassa Zenitin kotiotteluissa se on 67 800 katsojaa.

Juttuun lisätty Matti Nurmisen MTV Sportille antama kommentti kello 16.55.

Lue myös:

    Uusimmat