Leijonapuolustajan Avangardilla karu avaus KHL:n finaaleissa – kolmen maalin takamatka oli liikaa

Vilttiketju: Kiinnostaako KHL? 8:26
Huomenta Suomen Vilttiketjussa perattiin Jokereiden KHL-kautta. (11.3.)

Jääkiekon KHL:n finaalit pyörähtivät käyntiin lauantaina. Moskovan TsSKA otti avausottelussa voiton suurin numeroin 5-2 suomalaispuolustaja Ville Pokan edustamasta Avangard Omskista.

TsSKA lähti terävänä otteluun, sillä joukkue siirtyi johtoon jo kahden minuutin pelin jälkeen. Ottelun puolivälissä moskovalaiset olivat jo kolmen maalin johtoasemassa.

TsSKA:n Mikhail Grigorenko iski ottelussa hattutempun ja syötti yhden osuman. Maaleista viimeinen tuli tyhjään häkkiin.

Avangard kavensi lukemat 3-1:een ylivoimalla. Toinen kavennus nähtiin päätöserässä, mutta kirittävää oli liikaa. Joukkueen maalivahti Igor Bobkovin torjuntaprosentti oli ainoastaan 84. TsSKA otti voiton 5-2.

Suomalaispuolustaja Pokka pelasi ottelussa hieman alle 22 minuuttia. Pokka tahkoi 61 runkosarjaottelussa tehot 7+10, yhteensä 15 pudotuspelikamppailussa pisteitä on 2+1.

Finaalisarja jatkuu maanantaina Moskovassa.