Lehti: Toivo Sukari moittii Sakari Kuosmasta ammattitaidottomaksi

Lähes kahden miljoonan euron tappiot Lempäälään Ideparkilla tehnyt liikemies Toivo Sukari lopetti yhteistyön Sakari Kuosmasen kanssa.

Iltalehdessä Sukari kertoo Kuosmasen olleen ammattitaidoton ohjelmapuolen hommissa. Kuosmasella on ravintola Ideaparkissa, mutta hän ja Sukari suunnittelivat yhteistyötä myös tapahtuminen järjestämisessä.

– Sakari Kuosmasella on edelleen ravintola meillä. Hänen piti alkusuunnitelmien mukaan toimia myös ohjelmajärjestäjänä, mutta nyt meillä on oma kuukausipalkkalainen henkilö tähän työhön. Kuosmanen on enemmän taiteilija. Ei siitä ohjelmapuolen järjestämisestä mitään tullut. Hänellä ei ollut siihen ammattitaitoa. Se työ jäi meille.

Kuosmanen puolestaan tyrmää lehden haastattelussa koko väitteen sanoen ettei hänen ollut alun perin edes tarkoitus toimia kyseisessä tehtävässä. Hän kertoo hankkineensa Ideaparkille oman yhtiönsä kautta ohjelmajärjestäjän. Yhteistyön loppumisen syitä Ideaparkin tai Toivo Sukarin kanssa hän ei halua kommentoida. Syytä ei kuitenkaan voi hakea hänen ammattitaidottomuudesta.

– On se kumma, jos 30 vuoden kokemus alalta ei riitä, Kuosmanen puolustautuu.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat